Wolf Kati bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe
Este 7-kor kezdődik szombaton a Csillag születik az RTL Klubon.
Wolf Kati az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe
Wolf Kati tegnapi Eurovíziós Dalfesztivál döntőbe jutása miatt az RTL Klub managementje úgy döntött, hogy a szombati Csillag születik élő adását a tervezettől eltérően nem 20:30-tól, hanem 19:00-tól sugározza a csatorna.
Elmarad a Fókusz Plusz szombati adása, és az Alekosz – Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor a kiadottól eltérően 21:15-től kerül képernyőre. A Csillag születik háttérműsora a CSISZ változatlan időpontban jelentkezik a Cool-on.
A műsorváltozás eredményeképpen a nézőknek nem kell választaniuk, hogy a kedvenc csatornájukon lévő tehetségkutatót nézik-e vagy Wolf Katinak drukkolnak. A Csillag születik élő adására érkező vendégeknek a meghirdetetthez képest 1,5 órával korábban kell érkezniük.
„Nagyon büszkék vagyunk Wolf Katira és arra, hogy éppen mi fedezhettük őt újra fel a tavalyi X-Faktorban. Ezért döntöttünk úgy, hogy szombaton másfél órával korábban kezdődik a Csillag születik, így mire ő az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében színpadra lép, addigra befejeződik a Csillag születik szombati adása az RTL Klub-on. A nézők így nem maradnak le semmiről. És nemcsak a nézők, de mi sem; hiszen ha a szűk stábot vesszük figyelembe, akkor ugyanazok a televíziósok készítik jelenleg a Csillag születiket, akik az X-Faktort készítették és mi mind drukkolni szeretnénk Katinak!” – nyilatkozta Kolosi Péter, programigazgató.
Az RTL Klub gratulál Wolf Kati tegnapi fantasztikus teljesítményéhez és mivel fellépés előtt nem szokás sok sikert kívánni csak annyit üzenünk; Hajrá Kati! Te vagy a legjobb!