CSISZ vs Nagy Duett - keressük a legjobb nőt a tehetségkutatókból
Szokásos hétvégi trendcikkünket most a két rivális tévécsatornán futó hétvégi tehetségkutató/dalverseny-műsorból állítottuk össze: a női zsűritagok és a két női műsorvezető, Ördög Nóra és Liptai Claudia mellett Tóth Gabira is szavazhatnak.
Csillag születik
Ördög Nóra: hosszú láncok, miniruhák
Az RTL Klub műsorvezetőnője (és Náray arca ) általában miniruhában vezeti a Csillag születik-et, melyhez hosszú, hangsúlyos nyakláncot kap a stylistoktól. A róla készült hivatalos fotón például aranyszínű, elegáns miniben pózol, de az adásokban kevésbé öltöztetik ünnepélyesen. Az egyik áprilisi CSISZ-t például szürke, felül bő, alul szűk ruhában, meleg csizmában vezette. Gyakran hord világos, vajszínű ruhákat, de vékony alkatán az élénk színek is jó mutatnak: a május 7-i élő műsorban piros, térd fölött végződő, a szokásosnál mélyebben dekoltált ruhában konferált Ördög. Ha önnek bejön Ördög lazasága, és ruhái összképe, szavazzon rá, de már most szólunk, hogy a tavaly őszi mezőnyből is őt hozták ki olvasóink győztesnek!
A Nagy Duett
Liptai Claudia: majdnem Monroe
Az újabban rokkantkártyás visszaéléséről és hajvágásáról  híres műsorvezető rendre drága koktélruhákban vezeti a Nagy Duettet a TV2-n. Altalában élénk színű, testhez álló, selyem vagy szatén ruhát kap, szőke hajához jól mennek a fekete, smaragdzöld és királykék darabok. Kötelező kiegészítő a platformcipő és egy-két csillogó ékszer: az összkép sosem túl csicsás – a leopárdminta is helyére került az április 22-i adásban –, de a szoknya néha túl rövid, és a platform helyett jöhetne végre tényleg a törpesarok. A május 6-i adásban Liptait például huszonéves Marilyn Monroe-imitátornak öltöztették, ha azonban önnek bejön a fiatalított műsorvezető, szavazzon rá!
Balázs Klári: mindig zakó
A Nagy Duett női zsűritagjánál ugyanaz a helyzet, mint a CSISZ zsűrijénél: nem látjuk, mi van az asztal alatt. Balázs Klárira szeretnek színeket és mintákat aggatni, de figyelembe veszik korát és alakját, így vállát sosem látjuk, zakó vagy ing takarja. A zsűritagon sincs túl sok ékszer, ruháin viszont néha találunk fölösleges hímzéseket. A műsor műtermi fotóin egyébként Balázson egy egész fura fekete-fehér összeállítás van, ilyet a műsorban szerencsére nem adtak rá. Ha önnek nagyon tetszik Korda György Klárikája, legyen ő a hét legjobban öltözöttje!
Tóth Gabi: az elmaradhatatlan forrónadrág
Tóth Gabi gyakran szerepel heti trendjeinkben, mindent meg is tesz érte: általában extramini szoknyában vagy shortban jelenik meg, ezzel hangsúlyozva, mennyire örül nagy fogyásának. A miniruhák mellé mindig magassarkút adnak rá a stylistok (bár valószínűleg magától is azt szokott felvenni): a legbevállalósabb ruhát a második adásban láttuk rajta, akkor Tóth testfelületének nagy része szabadon maradt, a legtöbbet takaró szettet pedig akkor vette fel az énekesnő, amikor érdekes okkersárga színe volt. Vigyázat: a második három képről egy külön galéria nyílik, nézze végig a Nagy Duett szereplőit is.