Befejeződött a TV2 nagysikerű műsora - Trokán Nóra és Caramel nyerték A Nagy Duettet
Véget ért a TV2 nyolc héten át tartó énekes showműsora, A Nagy Duett. A legjobb három páros a fináléban is remekelt, a nézők véleménye szerint a legjobbnak járó elismerést végül Trokán Nóra és Caramel vehették át! 
A Nagy Duett fináléjának első fellépő párosa, Peller Mariann és Bereczki Zoltán Christina Aguilera Candyman című slágerével hengerelt. A páros nem bízta a véletlenre a dolgot: káprázatos produkciót állítottak színpadra, igazi hollywood-i show-t láthattak tőlük a nézők. Mariannék maximális, 30 pontszámot kaptak – inspiráló - kezdésként.
Iszak Eszter és SP első dalukban megidézték Hajdú Péter több korábbi koreográfiáját. A próbák során SP nadrágszakadásig gyakorolta az emlékezetes Pí-breaktáncot, amelyet ezúttal gegként építették be az „éles bevetésen”, sőt, a tinisztár megmutatta, a keringő is megy neki. Mindezért 27 pontot kapott a legfiatalabb páros.
Bár Caramel mozgására már A Nagy Duett több adásban is ráfogták, hogy az tánc, a fináléban azonban tényleg megmutatta, hogy nem csak az éneklés ,de a twist is megy neki, persze a maga visszafogott módján, sőt a Twist and Shout végén még ölbe is kapta duettpartnerét, Trokán Nórát. A mozgás meghozta a sikert: 30 pontot érdemeltek ki a zsűritől.
Az utolsó adásra visszatértek a már kiesett versenyzők, akik a lihegőben nézték végig a döntős produkciókat. Ganxsta és Árpa nem árulták el kinek szurkolnak, ám Hajdú Péter, Zoltán Erika és Orosz Barbara nem titkolták: SP-ék a favoritjaik. Az első kör után a Király testvérek extra produkciója következett. Mivel Linda New York-ban van, az ő szereplését kivetítőről láthatták a nézők.
A második körben a párosok a profi énekes egyik dalával készültek. SP és Iszak Eszter a Fluor Tomival közös Partyarccal, rózsaszín partiszemcsivel és stroboszkóppal igyekeztek meggyőzni a zsűrit és a szavazókat, úgy tűnik sikerrel, Balázs Kláriék ugyanis 29 ponttal jutalmazták Krisztiánékat. Caramelék második dala a Lélekdonor volt, különleges előadásmódban, zongora és vonós kísérettel. A meghitt produkció osztatlan sikert aratott a zsűri körében, akik bőkezűen osztották ki a maximális pontszámot. Bereczki Zoli most először énekelte duettben Kerek egész című dalát. A rapbetétet Mariannra specializálva írta át, amit a partnernő az élő adásban hallott először és a meglepetés ereje kissé ki is zökkentette őt, ennek ellenére bezsebelhették a második 30 pontjukat is.
A zsűri és a nézői sorrend összefésülése után a harmadik helyen álló Iszak Eszter - SP páros számára véget ért a verseny. Caramel és Nóra, valamint Mariann és Zoli egy-egy - korábbi adásban már elhangzott – kedvenc dallal (Survivor és Joyful) próbálták meggyőzni a közönséget arról, hogy ők érdemesek a végső győzelemre. A legjobb két duó innentől fogva kizárólag a közönség szavazataira számíthatott.
Az eredményhirdetés előtt színpadra lépett az este második extra produkciója: a világhírű operaénekesnő, Miklósa Erika és duettpartnere, Kökény Attila. A Megasztár 5 férfi hangjának nemrég jelent meg önálló stúdióalbuma, melyre Dobrády Ákos írta a Mindig visszavár című romantikus dalt.
Ezután az este legizgalmasabb pillanata következett, az eredményhirdetés: a nyolc hétig tartó versengés végén a közönség véleménye alapján A Nagy Duett győztes párosa Trokán Nóra és Molnár Ferenc Caramel lett!
Trokán Nóra és Caramel nyerte A Nagy Duett döntőjét. Gratulálunk !