Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán nem a szappanoperák álompárja

A házaspár átlagos napja reggel fél hétkor indul, s míg a színésznő újabban jógázással és a házimunkával tölti a délelőttjeit, addig férje, Zoltán A Nagy Duett próbáin gyakorol Peller Mariannal. Ezt követik az operettszínházi próbáik és a fellépések, amelyek miatt olykor csak éjszaka kerülnek ágyba.
"Amikor időnk engedi, pihenünk. Ha van pár napunk, magunkra zárjuk az ajtót, és otthon maradunk a gyerekekkel, vagy elmegyünk kirándulni. Tudatosan odafigyelünk magunkra, és tudjuk, hogy vigyáznunk kell egymás egészségére is" - mondja Bereczki Zoltán.
A házaspár igyekszik botrányoktól mentesen élni - talán éppen ezért említik őket sokszor hazánk álompárjaként, amin ők csak mosolyognak.
"Az emberekben van valami furcsa elképzelés a tipikus álompárokról, talán a brazil szappanoperákból" - viccelődik Szinetár Dóra, majd így folytatja:
"Nem gondolom, hogy ennek a mintának bárki meg tudna felelni. Így ha valaki megkérdezi tőlünk, mi a boldog házasságunk receptje, azt mondjuk, hogy az elmúlt években nagyon sokat küzdöttünk egymásért, a házasságunkért. Sosem állítottuk, hogy az élet egy nagy rózsaszín felhő tetején zajlik.
Igyekszünk egyre jobban odafigyelni egymásra: nemcsak meghallani, amit a másik mond, hanem megpróbálni megérteni. Meg kellett tanulnunk bocsánatot kérni a másiktól, de mi nagyon akarunk és nagyon próbálunk lelkileg egyre jobban élni. Ez egy soha véget nem érő munka; olyan, mint a Parlament tatarozása: amikor az egyik oldalával elkészülnek, felállványozzák a másikat."