A Nagy Duett és a Megasztár kedvencei a VIVA Comet 2011 jelöltjei között
Tíz sikeres, a zenei élet hazai kedvenceit és világsztárokat felvonultató VIVA Comet-gála után a sikertörténet 2011 júniusában a Papp László Sportarénában folytatódik, a szervezők pedig minden eddiginél látványosabb és lendületesebb díjátadóval készülnek a nyár egyik legnagyobb zenei és társasági eseményére. Az előző évek több, győzelemmel zárult jelölései után idén is több, a TV2 műsorai által országos ismertséget szerző énekes-előadó szerepel a Comet-esélyesek között:
KIRÁLY VIKTOR – A LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓ / A LEGJOBB VIDEOKLIP

A Megasztár 4 győztese 2008 óta a hazai könnyűzene meghatározó előadója lett. Második, „Solo” címmel megjelent nagylemezén angolul énekel, és időközben nemzetközi vizeken is bebizonyította tehetségét: 2009. június 27-én a Simp­ly Red előtt énekelt a világhírű zenekar budapesti koncert­jén, az idei pekingi Tavaszi Fesztiválon pedig 50 ezer ember előtt képviselte hazánkat. Viktor második albumának címadó dalához készített videoklipje új oldaláról mutatta be az énekest. A forró hangulatú, Oláh István által rendezett Solo-ban Viktor a barátnőjével együtt szerepel, így a jelenetek igencsak erotikusra sikerültek.
TÓTH GABI – A LEGJOBB NŐI ELŐADÓ / A LEGJOBB VIDEOKLIP
A hazai rockzene folyton megújuló kaméleonja nővére sikerén felbuzdulva jelentkezett a Megasztárba, és egyéni, temperamentumos fellépésével hamar kivívta a szakma elismerését. A debütáló „Feketevirág” című album után 5 évet kellett várni Gabi következő lemezére, ő azonban a két korong közti időszakban is ezerrel pörgött: elénekelte többek között a Valami Amerika 2 főcímdalát, sőt, 2009-ben begyűjtötte első Comet-jelölését is. Galler András “Indián” az énekesnő várva-várt második albumához készített, „Elég volt!” című zenei kisfilmje egyszerre mutatja meg Gabi angyali és ördögi arcát, és mesél a párkapcsolatok útvesztőiről is.
PUSKÁS PETI – A LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓ

A Megasztár 3-ban feltűnt örökmozgó énekes, zeneszerző és szövegíró, aki újabban a színház és kliprendezés világába is belekóstolt. A Jóban Rosszban sztárja ötödik jelölését gyűjti be, 2009-ben már hazavitte a legjobb videoklipért járó Comet-gömböt. A sikeres musical szerepek mellett idén új klippel jelentkezett, amely pár hét alatt a zenecsatorna nézőinek nagy kedvence lett.

SP – A LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓ
SP kétség kívül a kategória legrutinosabb jelöltje, aki 2009-ben történelmet írt azzal, hogy egyszerre két VIVA Comet-gömböt zsebelt be. A sikerszéria azonban itt nem ért véget: SP tavaly újra megkapta a Legjobb férfi előadónak járó Comet-díjat. A sokoldalú, rendezéssel és fotózással is profi szinten foglalkozó énekes legújabb kislemeze a VIVA Chart Show első helyén landolt, március 19-én pedig első teltházas nagykoncertjével hálálta meg a közönség kitartó szeretetét. A Nagy Duett színpadán hétről hétre a VIVA gyönyörű műsorvezetőjének, Iszak Esztinek az oldalán  emberek millióit szórakoztatja.

FLUOR – A LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓ / A LEGJOBB ÚJ ELŐADÓ
Az év legnagyobb slágerét, a Mizut és szerzőjét, Fluort már senkinek sem kell bemutatni. A szemtelenül fiatal rapper már gyerekkorában eldöntötte: a hip-hop-nak szenteli az életét. 17 évesen készítette el első stúdiófelvételét, 2004 óta pedig több stílusban is kísérletezett. A nagy áttörés 2010-ben jött el, amikor az SP-vel közös Partyarc a VIVA Chart Show első helyéig jutott. Fluor azóta sikert sikerre halmoz, A Nagy Duett debütáló adását is ő spékelte meg a Szabó Zsófival közös Mizu átdolgozással. Így nem véletlen, hogy két jelölést is kapott 2011-ben.
A Nagy Duett harmadik adásában extra szerepet kapott Lola már három Comet-gömb büszke tulajdonosa. A gyönyörű énekesnő igazán korán kezdte a karrierjét, hiszen már 8 évesen elindult egy nemzetközi gyermekfesztiválon, majd 1998-ban ötvenezer ember előtt énekelte a Himnuszt az Atlétikai Európa Bajnokságon a Népstadi­onban. Jelenleg új, „Benned élek” című dalával ostromolja a slágerlistákat, melyet a TV2 showműsorában párjával, a Jóban Rosszban sármos sztárjával,  Baronits Gáborral is előadott.
Címkék: díj, fluor tomi, király viktor, puskás peti, sp, tóth gabi, viva comet