Nem beépített ember volt, félmeztelen rajongó smárolta le SP-t a Nagy Duetten

Hajdú Péter egy szál boxeralsóban is kellően meglepő látvány volt, de ezt még tudta fokozni egy színpadra rohanó félmeztelen hölgyrajongó, aki SP-t próbálta szájon csókolni.
 A Nagy Duett hatodik élő adására már két-két dallal készült a még versenyben lévő öt páros. Az elsőként színpadra lépő Árpa - Falusi páros férfitagja elmesélte, hogy ezen a héten ellenségének tekintette mindkét dalt és az volt a célja, hogy legyőzze azokat. A Don't stop me now-ban ruhájával mindenképp megidézte a Queen legendás énekesét, Freddy Mercury-t. A dal felénél Attila egyszer csak a közönség közé vetette magát, a végén pedig táncoslányok vonszolták ki a színpadról az egy szál atlétában fellépő sármőrt. A páros 28 pontot kapott az első dalukért.

Másodjára a legcsendesebbnek tűnő páros, Trokán Nóra és Caramel következtek a nyolcvanas évek legendás filmjének, a Flashdance-nek a betétdalával. Nóra most először táncolt a műsorban, amellyel el is varázsolta Balázs Klárit. 27 pontot szavazott meg a nekik a zsűri.
Bereczki Zoltán és Peller Mariann első produkciója Justin Timberlake Cry me a river című dalának duett változata volt. Kasza Tibi méltatta Zoli magas hangjait, amelyet ebben a produkcióban remekül meg tudott mutatni, Ákos viszont Mariann teljesítményét és fejlődését dicsérte. Duettjüket végül 27 ponttal jutalmaztak az ítészek.
Hajdú Péter nagyon szeretne a döntős három páros közé jutni Zoltán Erikával, ezért megfogadta, hogy mostantól még jobban rágyúr az énekórákra. Ennek eredménye azonban csak hellyel-közzel érződött az első duetten. Az 50. Frizbi adására készülő műsorvezető nagy örömére egy csokor szexi szambatáncossal vehette körbe magát a koreográfiában. Az Everlasting love 26 pontot ért.
A legfiatalabb páros, SP és Iszak Eszter elsőként Kylie Minogue Can't get you out of my head című dalával készült. A kezdeti bátortalanság után magukra találtak és ismét egy nagyon izgalmas produkciót állítottak színpadra, amelyben ezúttal nagyobb figyelmet szenteltek a látványnak, mint a hangnak. A koreográfia egy része UV megvilágításban még szexibbé varázsolta Esztit. SP-ék a zsűritől 25 pontot zsebeltek be.
A második körben Nóra és Caramel az Aladdin betétdalát adták elő. Nóra szakasztott Jázmin hercegnő volt és a duett is mesésen sikerült és 26 pontot ért a zsűrinek. Bereczki Zoli és Peller Mariann második dala a Destiny's Child Survivor című slágere volt, amelyre elképesztő energiákat mozgósított a páros, be is zsebelték a maximális 30 pontot Balázs Kláriéktól. Árpa Attila és Falusi Mariann a Miniszter félrelép betétdalával, a C'est la vie-val arattak hatalmas sikert és zsebeltek be 28 pontot. SP és Iszak Eszter most énekeltek először magyarul, a 4 F Club 90-es évekbeli diszkóslágerét, a Balatoni lázat. A dal végén olyasvalami történt, amire senki sem számított: SP egyik hölgyrajongója félmeztelenül felszaladt a színpadra és megcsókolta a fiút. Nem tudni, hogy az ebbéli meglepetéstől-e, de Kasza Tibiék 29 pontra értékelték Eszteréket. Az utolsó versenyprodukció a YMCA volt, melyet autentikus aerobic szerelésben prezentált Hajdú Pí és Erica C 29 pontért.
Az adás extra produkciója a Balkan Fanatik Repülj madár, repülj népdal átirata volt, amelyet a Megasztár 2 győztese, Rúzsa Magdolna közreműködésével adtak elő. A szavazatok összesítése után Hajdú Péter, Zoltán Erika, SP és Iszak Eszter álltak kieső helyen. Végül a fiatal duó örülhetett. Péter és Erika búcsúztak a versenytől.