Tóth Vera és Rákóczi Feri estek ki a Nagy duettből
Elöljáróban csak annyit, hogy nem fogják kitalálni, miről kell szavazni az e heti Nagy duett 1-ben: arról, hogy kik legyenek a második szériában. Értem én, hogy a szerkesztők próbálják elhitetni a nézőkkel, hogy élnek a földön olyanok, akik szeretik és nézik ezt a műsort, de ez talán túlzás.
Tóth Feri és Rákóczi Vera kiestek. Persze nem így hívják őket, de az elején ez egy olyan kellemes bakizása volt Majkának, hogy mi átvesszük, legalább is ma estére. Jó, nem fog senki Dunának menni a dologtól, ami Tóth Verát illeti, szerintem még meg is könnyebbült. Nem is róluk szólt ez a mai műsor, így most megemlékezünk újra a többiekről is.

Vágyak kontra lehetőségek

Árpa és Falusi nagyszerű ötletnek gondolta előadni a New York, New York-ot ezen a héten, kicsit elszállt velük a ló, ráadásul összevonták Alicia Keys New York-jával, amit viszont most Falusi nem tudott elénekelni, na nem mintha Árpának jobban ment volna a Frank Sinatra-i magasság. Ha már klasszikus, akkor ajánlottam volna nekik a Cápadalt (Mack the knife) megugrani egy New York, New York-ot teljesen felesleges megalománia, attól még, hogy szeretjük, nem biztos, hogy el is birjuk énekelni.
Peller sérójáról mindenki azt hihette, hogy a Grease-ből adnak elő egy részletet, de csak Eddás lett belőlük. Megőrültek, és nem állítanánk, hogy nem voltak kedves pillanataik, de azért inkább csak idétlenek voltak, meg erőltetettek. Viszont kapnak jó pontot, mert legalább megpróbálták.
Jó, jó látni Hajdú Péter vergődését a kínos koreográfiára, hétről hétre, de még jobb, ha végigreped rajta a Gucci, miközben a Liptai által Magyar Vándornak nevezett (helikopter)pörgést próbálja bemutatni. Innen nekünk, legalább is úgy tűnt, de aztán lehet, hogy csak olyan jó breaker Hajdú Pí, hogy nadrágreccsenést vizionálunk a mozdulataihoz. Zoltán Erika meg már tényleg kiénekelt mindent a hangjából, amit megírtak a számára, jövő héten vajon a Coco Jumbo-t fogják nyomni?

Ilyen is volt

Iszak Eszterről újfent kiderült, hogy nagyon szép modell, SP-ről pedig, hogy tényleg inkább előadóművész , mert énekesnek tuti nem az, de szerencséjükre a táncosok, meg a jelmez elnyomták a produkciót, így végig lehetett nézni.
Caramelék gospell-t énekeltek, állítólag jól, néha mondjuk, tényleg úgy tűnt, hogy van hangja is Trokán Nórának. Valamit fejlődött a színésznő, de azért nem árt egy kórus háttérnek.