Százötvenezret ajánlottak Árpa Attila felsőtestéért
Két héttel ezelőtt egy, a hasára rajzolt glitteres felirattal kívánt boldog születésnapot az élő adásban Nagy Duett-beli partnerének Árpa Attila. A színész felsőteste többek tetszését is elnyerte, akadt, akinek százötvenezret is ért volna, hogy megvillantsa egy születésnapi partin. Árpa elgondolkodott, de nem vállalta.
„A megfelelő célszemélynek, a megfelelő fizetségért cserébe meg is csinálnám, csak úgy poénból kipróbálnám, hogy ez milyen vetkőzni, de nem hiszem, hogy ebből állandó bevételi forrást szeretnék csinálni” – reagált a Velvetnek Árpa Attila azokra a megkeresésekre, amikkel a két héttel ezelőtti, Falusi Mariannak szánt meglepetése után találták meg. A színész akkor glitteres, a hasára rajzolt felirattal kívánt boldog születésnapot élő adásban Nagy Duett-beli párjának, ahhoz pedig, hogy a felirat láthatóvá váljon, szét kellett gombolnia az ingét. Ekkor kezdődött minden.

"Halál gondolta komolyan"

„Az egyik stábtag még aznap este kapott egy sms-t az egyik barátnőjétől, hogy vállalok-e leánybúcsút. A kolléga erre visszaküldött egy mosolygós jelet, hogy jó poén, a csaj pedig visszaírt, hogy hát, márpedig ő halál komolyan gondolta” – dagadt a büszkeségtől Árpa melle. Aztán ez csak fokozódott, mert miután lenyilatkozta, hogy sem drótkefével, sem acetonnal nem tud megszabadulni a glitteres felirattól, újabb felkérést kapott. „Valaki poénból mondta, hogy mi lenne, ha bevállalnék néhány leánybúcsút vagy születésnapi partit, amíg ez rajtam van, mire valaki a társaságból erre felkapta a fejét, és mondta, hogy oké, fizet százötvenezret.”
Árpa Attila egy pillanatra azért elgondolkodott a felkérésen, mert hiszen nem mindennap keres 150 ezer forintot egy tízperces felsőtest-mutogatással, de végül, persze, nemet mondott. Pedig ötletekből nem volt hiány. „A show után felhívott az egyik játékostársam is Budapest Wolves American Football Clubból, hogy mi lenne, ha alapítanánk egy amerikai focis chippendale csapatot, megjelennénk focicuccban, ők levetkőznének, én meg aztán mint hab a tortán, megérkeznék a jókívánsággal. Az ötlet nem rossz, de nem hiszem, hogy ezzel szeretnék pénzt keresni” – nyilatkozta Árpa a Velvetnek.

A Nagy Duett Árpa Attila és Falusi Mariann