Claudia elvágta magát?
Ahogy korábban, a TV2 Frizbijében ígérte, Liptai Claudia ott szólt be Hajdú Péternek, ahol csak tudott A Nagy Duett adásaiban. Vajon milyen következményei lesznek ennek?
Értékelhetetlen produkciója után Liptai Claudia nem csak kollégája színpadi teljesítményét, de külsejét is kritikával illette. A műsorvezető már többször tett megjegyzéseket Péter pocakjára, és ezt a legutóbb sem hagyta ki: "Nem is tudtam, hogy újra gyereket vár a Hajdú család" - viccelődött Péter hasán, majd hozzátette:  "jót tenne a közízlésnek, ha bezárnák az öltözőbe, és ki se engednék".
Hajdú persze versenyzőként elviselte, hogy Claudia gúnyt űz belőle, de elképzelhető, hogy a későbbiekben, egy másik műsorban mindezért "bosszút áll".
Időközben ugyanis kitudódott, hogy Hajdú producerként megvette a jogtulajdonosoktól az eddig az RTL Klubon futó, A királynő című szépségversenyt, melyhez jelenleg műsorvezetőt keres. Információk szerint a TV2 hatalmas show-t tervez, és elképzelhető, hogy ebben Liptai is szerepet kapna. Felmerül a kérdés: vajon a Hajdúval való ellentétei mellett is megkaphatja-e a műsorvezető szerepét, vagy kollégája inkább mást látna szívesen.