Bereczkiék, SP-ék vagy Caramelék nyerik a Nagy Duettet?
Eddig történt
Liptai Klaudia és Majka a Nagy Duett műsorvezetői.
Másfél hónapon át küzdött tíz viszonylag TV2 -közeli celeb összeállva tíz viszonylag TV2 közeli énekessel, hogy megmutassák, hogyan tudnak/nem tudnak énekelni és néha táncolni, azaz előadóművészkedni, produkciójukat zsűri (Balázs Klári, Dobrády Ákos, Kasza Tibor) pontozta, a nép meg esemesezte. Elsőként Zalatnay Sarolta esett ki Giannival, valószínűleg rájuk érkezett a legtöbb sms a műsor történetében, mivel Zalatnay vállalhatatlanul alulteljesített, így feltételezhető, hogy az egész TV2 vezetőség elesemesezte frissen kapott márciusi fizetésének egy részét, csak ne kelljen többé a zűrös múltú wannabe Joplint hallgatnia senkinek.
A második héten Szekeres Adrien és Harsányi Levente távozott, hiányuk nem volt pótolhatatlan, ráadásul le is betegedtek, de azért országos cimborák lettek legalább. Őket Ganxsta Zolee és Orosz Barbara követte a sorban, ami kész szerencse volt, nem lévén háromnál több zeneszám, amit duettben is lehet énekelni, és aminek előadására Ganxsta is képes rávehető. Negyediknek Tóth Gabit és Tillát ejtették ki, pedig szerették a rock'n'roll-t és az is bírta őket. Tóth Vera ment a húga után Rákóczi Ferenccel, miközben SP és élettelen Iszak Eszter, valamint az elmúlt húsz évben eldugott diszkókban Zalatnay-nál egy centivel többet haknizó Erika C (aka Zoltán Erika) és mentoráltja Hajdú Péter tovább masíroztak.
Aztán szomorú dolog történt, Falusi Mariann és Árpa Attila hiába adtak bele mindent, elvéreztek, nem tudni, ez annak köszönhető-e hogy SP-hez kamurajongó rohant fel félmeztelenül a színpadra, vagy annak, hogy Peller szájon csókolt egy lányt.