Orosz Barbara dögös Piroskaként, SP méregdrága táskával hódolt a tescós divat előtt
Orosz Barbara
Úgy tűnik, hogy a TV2 műsorvezetője nagyon kedveli a bőrből készült kabátokat, hiszen a Nagy Duett egyik adásában is viselt egyet, és most az F&F bemutatóján is ebben láthattuk. Bár állítása szerint új barátja már meggyőzte arról, hogy nadrágban is nagyon jól néz ki, most mégsem ebben jelent meg, hanem maradt a jól bevált ruhadaraboknál. Orosz Barbara természetesen arra is ügyelt, hogy a körömlakk és a rúzs is passzoljon a ruhája színéhez, és így tökéletes is lett a dögös rocker Piroska külső.
SP
Most már szinte nincs olyan esemény, amelyen ne lehetne összefutni a fiatal énekessel, így nem igazán lepődtünk meg, amikor az F&F márka divatbemutatóján is feltűnt, és egyenesen az első sorban foglalt helyet. Igaz, néha mintha inkább a telefonja kötötte volna le a figyelmét. De nézzük Éder SP Krisztián öltözékét: a baseballsapka nála is első helyen szerepel a kiegészítők listáján, és a fejrevaló színét talán máshol is be lehetett volna hozni az összeállításba, amelynek szintén igen feltűnő eleme az érdekes kialakítású kabát Tyra Clothingtól, valamint a nagyméretű, ám visszafogott színvilágú Louis Vuitton táska.
Fluor Tomi
Az eseményen ott volt SP jó barátja és lakótársa, Fluor is. A Mizu című sláger előadója szemmel láthatóan ügyelt arra, hogy színben, valamint amennyire lehet, márkában is passzoljanak egymáshoz öltözékének darabjai. Fluor természetesen most sem fedetlen fővel jelent meg a nyilvánosság előtt, hanem gondosan kiválasztott egy megfelelő sapkát a gyűjteményéből, a partiszemüveg azonban jelenleg otthon maradt, igaz, egy divatbemutatóhoz és egy állófogadáshoz amúgy sem igazán illett volna egy ilyen kiegészítő.