Zalatnay Sarolta feltuningolta magát a Nagy Duettre
Zalatnay Sarolta mindig is az újításairól volt híres, de ez az idő már elszállt és inkább a biztosra támaszkodik mostanában. Zsidró Tamás haj szalonjában lett felvéve ez a kis interjú, ahol Cini a régi önmagáról beszél, az átalakulásáról és természetesen a közelgő Nagy duettről.
Retteg a hajvágástól, mert világ életében hosszú haja volt és már nem is igazán emlékszik mikor is volt utoljára rövidebb a haja. Elsősorban a haj hosszától fél hiszen “hosszú” az arca és ezért nem tudja hogyan fog neki állni az új design. “Bevállalósnak kell lenni” -mondta -, hiszen a Nagy duettben is újdonságokkal kell szolgálni, különben a nézők nem azt kapják, amit szeretnének.
Annó ő kezdte a miniszoknyát, frufrus hajat, ezüst csizmát és még sorolhatnánk is, de 20 évesen nem is igazán foglalkozott a kinézetével. Most a mellnagyobbításokat követően ismét mell kisebbítésre szánja rá magát.
A társát, Giannit még nem igazán tudja miként fogja kezelni egy-egy kritikát követően, de Cini bizakodó és a tudását és minden tehetségét is beveti azért, hogy Giannit meggyőzze, mindent beleadtak a sikerért.