Média hír A Nagy Duett -ről
Jól indult A Nagy Duett
Továbbra is az RTL Klub uralja a nézettségi toplistát, a múlt hét legnépszerűbb műsora a Csillag Születik volt, de erősen kezdett a TV2 új éneklős műsora is.
Múlt hét pénteken indult a TV2 legújabb zenés show-műsora, A Nagy Duett. A teljes lakosság körében a kilencedik, míg a 18-49 éveseknél az összesített nézettségi toplista hatodik helyére került, és ezzel az utóbbi célcsoport legnépszerűbb TV2-es műsora lett - derül ki az AGB Nielsen TV2 számára készített felméréséből.
A teljes lakosság 14. heti összesített nézettségi toplistájának első öt helyét RTL-es műsorok foglalják el: a múlt hét legnépszerűbb műsora a Csillag Születik lett. A TV2 legnézettebb műsora a hétfő óta hosszabb adásidővel jelentkező Tények lett. Ezt a szintén hétfő óta dupla részekkel vetített Jóban Rosszban követi, mely a toplista hetedik helyét szerezte meg. Nyolcadik helyre került a Híradó, míg a kilencedik legnépszerűbb műsor az első adásával jelentkező A Nagy Duett című zenés show-műsor lett. A toplista tízedik helyére szintén TV2-es műsor került: az Árva Angyal című mexikói filmsorozat, mely a héten utolsó részéhez ér.
A 18-49 évesek összesített nézettségi toplistáján szintén öt RTL-es műsor került az első helyre. A célcsoport hatodik és egyben a TV2 legnézettebb műsora A Nagy Duett lett. Ezt két RTL-es műsor követi, majd a kilencedik helyen a Jóban Rosszban szerepel, a Tények pedig megtartotta 12. helyét, azonban nézettsége nőtt a múlt héthez képest.