Liptai Claudia nemcsak frizuráját cserélte le, de megváltoztatta eddigi ruhatárát is
A Nagy Duett stylistja a show két műsorvezetőjét olaszos eleganciával szeretné öltöztetni
A dögös vörösből világosszőkévé változott műsorvezetőből egy érettebb és elegánsabb nőt varázsolt a Nagy Duett stylistja.
Új frizurával és kifinomult eleganciával vonult be Liptai Claudia hétfő este a TV2 legújabb, trendi show-ja, A Nagy Duett sajtótájékoztatójára. A néhány napja rövid, világosszőke tincseket viselő műsorvezetőnő lapunknak elmondta, az átalakulás hátterében nem más, mint kislánya, Panka áll. – Mivel Panka göndör haja rendkívül lassan nő, mindig hosszú fürtök után vágyakozik. Folyton csodálta a vörös frizurámat, és azt kérdezgette, neki mikor lesz ilyen hosszú? Ezért úgy döntöttem, én vágatom le – mesélte mosolyogva Claudia, akinek megváltozott karakteréhez már nem igazán passzolnak a Megasztár5 idején viselt tütük és iskolás lányokra jellemző skót kockás kisszoknyák. A Nagy Duett stylistja, aki Király Linda édesanyja, lapunknak elárulta, Clau új frizurájához bizony új ruhatár is dukál.
– A szettek kialakítását az alapoknál kell kezdeni, ezért úgy határoztam, szőke fürtjeihez igazítom az új stílust. Egy elegáns, kifinomult szabásvonalakkal megáldott gardróbot képzelek el, melynek bázisdarabja a kis fekete ruha lesz – magyarázta Király Gabi, aki hozzátette: Claudia nagyon is tisztában van az adottságaival, és tudja, mi áll jól neki.
– Ez a műsor már nem csak a tini korosztálynak szól, ezért megpróbáljuk olyan ruhákba öltöztetni Claut, melyek passzolnak a műsor eleganciájához. Ezért is gondoltam arra, hogy egy vérbeli olasz díva ruhatárához hasonlót ajánlok majd neki – osztotta meg terveit a stylist, aki azt is megjegyezte, Majkából sem vagány rappert, inkább egy olasz dzsigolót szeretnének formálni.