Ganxsta Zoleenak meg van a véleménye Spről
A Mokka vendége a dögös páros, avagy a tökös párost, mivel Ganxsta inkább ezt a nevet szeretné inkább hallani.  Szerintük nem fer, hogy  Trokán Nóri tud énekelni. Nem hajaznak Kyliey Minogue vagy Whitney Housetont énekelni, de ki tudja. Az első próbájuk még csak most volt, és nagyon nem kapkodják el próbákat.Reménykednek a továbbjutásban, hiszen inkább a táncos elemekre koncentrálnak, amiben úgy gondolják jobbak, mint az éneklésben. Orosz Barbi az első találkozásukkor nem félt Zolee-tól, de inkább próbál alkalmazkodni(jobb félni, mint megijedni).
A saját stílusuk egy kóla ivás közbeni ötlet volt. Inkább dili felé viszik el a produkciót, mert abban több esélyt látnak, mint az éneklésben. Nem veszik holt komolyan a produkciót, mivel Barbinak nincs hangja, Zoleenak se, de  ő legalább a Döglégy Zolee.
A zsűri tagoknál már Barbi bepróbálkozott a férfi részlegnél, míg Zolee-t megpróbálja ráuszítani Klárikára. Nem tudom Gyuri bácsi miként fogja ezt bírni. Természetesen Hajdú Péter énekhangja azért előkerül ismét, mint mindig,
A legerősebb párnak a női párost tartják(“SP meg a partnere”)