A Nagy Duett: Zalatnay Cini és Gianni
Pár napmúlva elstartol A Nagy Duett a TV2 csatornán.
A párosok kiválasztásából észre lehetett venni, hogy a TV2 igyekszik megcélozni a közönség szinte minden rétegét, számos stílust képviselnek a duettek tagjai és más más korosztályok kedvencei. Az utolsó duett is jól példázza ezt. A szebb napokat látott énekesnő, Zalatnay Sarolta, azaz Cini, a népszerű olasz származású műsorvezető, Gianni énektudását alakítgathatja a show során.
Zalatnay Cini nem ma kezdte pályafutását, melyet az utóbbi idők negatívumai jócskán beárnyékoltak. A 63 esztendős énekesnő még 1966-ban vált ismertté, amikor a Magyar Televízió Táncdalfesztiválján a “Hol jár az eszem” című slágerrel második helyezést ért el. Egy évvel később meg is nyerte a fesztivált, mégpedig az Omega kíséretével, 71-ben megismételte a sikert. Cini nagyon örült a felkérésnek és nagy lendülettel vetette bele magát A Nagy Duett-re való felkészülésbe. Ez érthető is és talán újra énektudása lesz a téma zűrös ügyei helyett.
Gianni, aki nem tud énekelni, de a mikrofon és kamera már nem újdonság neki. Az olasz fiatalember tanulni érkezett Magyarországra, a közgáz diploma megszerzését követően le is telepedett hazánkban. Először pizzériát nyitott, később pedig a Friderikusz Show-ban vált ismertté. Több műsort vezetett, de a konyhaművészetről sosem mondott le, jelenleg is saját olasz éttermét vezeti.