A Nagy Duett 1. adásának összefoglalója.
Az első produkcióban Tóth Gabi és Till Attila kezdett, egész jól szólt és a szűz zsűri nagy bőszen pontozta is a produkciót. Őket Falusi Mariann és a macho Árpa Attila követte. Ganxsta Zolee és Orosz Barbi már melegíthetett a háttérben, hiszen a döglégy páros is hamarosan következhetett, hogy túl legyenek a dolgon.
Egy kis reklámot követően következett a mindenki által várt előadás, mely sztárja Hajdú Péter volt. Zoltán Erika kissé a háttérben maradt, hiszen Hajdú minden szemet magára vont. Itt következett egy érdekes pontozás és Hajdúék a lista elejére kerültek. Nagy nehezen megérkezett a magánrepülővel Bereczki Zoli is, aki gyorsan be is mutatta a színpadi darabját Peller Mariannal. A sokak által vitatott Trokán Nóra természetesen jól szólt Caramel társaságában és az összhang miatt össze is hozták őket, mint pár.
Harsányi Levente és Szekeres Adrienn bitorolhatta a színpadot egy hosszú szünet után, de a várt vetkőzés elmaradt. Iszak Eszter és SP előadása állítólag szexire sikeredett, ezt én annyira nem vettem észre, sőt az értékeléssel se voltam megelégedve, hiszen az ének része a Yeah-ből állt nagyrészt. Következhetett a pontozást követően az Olasz csődör, Gianni és és mestere Zalatnay Sarolta.
Rákoczi Feri és Tóth Vera gyorsan elvarázsolta a zsűrit, hiszen a maximum 30 pontot sikerült begyűjteniük. Végül következett Fluor Tomi és Szabó Zsófi, aki az este sztárvendége volt, gyorsan elénekeltek egy Mizu feldolgozást élőben a rajongóknak és összeálltak, mint két kicsi legó.
Az itt látható táblázatban a zsűri pontszámait láthatjátok, ez a végleges pontozás. Maximum 30 pontot kaphat egy pár, ebből adódik, hogy zsűrinként maximum 10 pont adható.
A következő táblázatban pedig a nem végleges pontozást láthatjuk. Még volt pár perce a nézőknek, de a végső táblázatot nem osztották meg a nézőkkel.