A nagy duett 4. adás összefoglalója
Az első fellépő Bereczki Zoli és Peller Mariann volt, akikre már lassan tényleg nem lehet szólni egy rossz szót sem. Nagyon jól hozzák a kötelezőt és hétről-hétre kiemelkedőt produkálnak. Természetesen jó a tanár, de azért Mariannt se szabad lebecsülni.
A második pár Trokán Nóra, a Kecskeméti Katona József színház színésze bizonyíthatott a mesterével, Caramellel.
Egy kis szünetet követően következett az ismételhetetlen, a legendás és a számomra teljes mértékben kiborító Hajdú Péter és párja, Zoltán Erika következett. A hangulatos kis Balázs – Korda dalt követően a zsűrivel is vívott Hajdú P. egy kemény szócsatát, mert neki meg kellett mondania a tutit a pontozást illetően. A 4. fellépő Falusi Mariann és Árpa Attila volt, akik ismét elvarázsolták a színpadot, de ezúttal a latin macsós zene helyett egy kis táncosabb darabot adtak elő a közönségnek.
SP és (Yeah) Iszak Eszti ismét egy Yeah számmal rukkoltak elő, de ezúttal a Backstreet Boys egyik régebbi zenéjét dolgozták át a saját yeah stílusukra. A zsűri természetesnek veszi a Yeah szócskát a darabban, így talán emiatt is kaphattak plusz pontot. Még jó pár olyan szám van, amiben benn szerepel az a bizonyos kulcsszó, amit lassan le is védethetnének.
Rákóczi Feri egyre jobban élvezi a showt és ez a produkciójukból is kitűnik. Vera lassan csak asszisztálni fog neki, ha így halad Feri fejlődése.
Az utolsó fellépő Tóth Gabi és párja Till Attila volt, és utolsó alkalommal vehette át a színpadot. Megfigyelhető az is a Nagy duett alatt, hogy aki utoljára lép fel annak jó esélye van a kiesésre. Harsányi – Szekeres párossal is ez történt a 2. adásban.
A sztárvendég a 4. adásban egy meglepetés produkció volt Gáspár Laci tolmácsolásában.
A végső döntés a két Tóth testvér között dőlt el, így szinte mindegyikért megszakadt volna a szívem akármelyik is esik ki, de sajnos dönteni kellett, hiszen a show megy tovább. Jövő héten már csak 6 duettező maradt, hogy megnyerje az év duettje címet. Kövesd te is velünk a héten a Nagy duettel kapcsolatos eseményeket, hogy ne maradj le semmiről.
És kiesők az utolsó fellépő Tóth Gabi és párja Till Attila volt.