Trokán Nóra: A színházszag már ismerős volt
A Szomszédok nagy bajszú erdészének, Trokán Péternek és a görög származású Papadimitriu Athinának a kisebbik lánya Kecskeméten színésznő. Majdnem ő lett a balerina a Kaméleonban, de egyelőre be kellett érnie kisebb filmszerepekkel. Áprilisban viszont több millió ember fog megismerkedni vele, amikor Caramel mellett énekel A Nagy Duett című tévéműsorban. Trokán Nóra a Szomszédokról, a vidéki színészlétről és a fotózásról is mesélt az [origo] riporterének.
Trokán Nóra A Nagy Duett -ben Caramel párja
- Hamarosan derékig megmártózol a bulvár világában, amikor szerepelsz majd A Nagy Duett című tévéműsorban. Nem tartasz ettől?
- Azért vállaltam el ezt a műsort, mert bár amatőrnek számítok ebben a műfajban, nagyon szeretek énekelni. A másik pedig Caramel személye. Őt nagyon bírom mint előadóművészt és most már mint embert is. Meglepően normális, természetes pasi. Ha valaki civilből sztár lesz, az általában meghülyül egy idő után. Ő ezt úgy tudta elkerülni, hogy nem hiszi el, amit mondanak róla. Mindig kívülről nézi magát és a helyzetet. Közben meg iszonyatosan tehetséges, dől belőle a zene, és szerintem egy csomót fogok tanulni tőle. A körítést nehéz viselni, de majd megpróbálom védeni magam a bulvártól. Biztos nem fogom megúszni az egészet, de talán több pozitív dolgot fogok kapni, mint negatívat.
- Arra fel vagy készülve, hogy a magánéletedet is feszegetni fogják?
- Nyilván ettől félek a legjobban. Caramel mondta, hogy ha generálni akarnak valamit, akkor úgyis kitalálják, nekem arra kell felkészülni, hogy jól reagáljak, és közben ne haragítsam magamra a bulvárt. Most már így döntöttem, és engem kell igazolnia annak, hogy ezt elvállaltam. Színésznőként fogok ebben a műsorban szerepelni, és nem celebként. Isten mentsen ettől a szótól is!
Trokán Nóra A nagy duett....
- Attól nem leszel celeb, hogy egy ilyen műsorban szerepelsz?
- Talán, de nem a rossz értelemben. Tőlem függ, hogy eladom-e magam, vagy meg tudok maradni annak, aki most vagyok, és amit most jelentek. Nyilván a szakmán belül egy ilyen műsor nem előny, de valahol mégiscsak úgy működik, hogy ha pörög a neved, beszélnek rólad, akkor eszébe jutsz az embereknek.
- Elhatároztad már, hogy hol fogod meghúzni a határt? Beszélni fogsz mondjuk a pasidról?
- Nem akarok, de annyit nyilván le kell majd nyilatkozni, hogy van.