A Nagy Duett TV2 2. adásának az összefoglalója
Majka gyorsan elmondta amit tudni kell a nézőknek a tv2 Nagy duettjéről és máris kezdődhettek a produkciók, hiszen 9 produkciót kellett leadniuk kevesebb, mint 3 óra alatt. Első körben Tóth Vera és Rákóczi Feri varázsolta el a zsűrit és a nézőket egy Michael Jackson számmal, ami az első 30 pontot követően, most csak 28 pontot ért. Rákoczinál érdemes hozzátenni, hogy nem tud angolul, így ezt az akadályt is könnyen vette és csak Kasza Tibi(mint mindig) tudott belekötni a produkciójukba. Őket követte a BereczkiPeller páros. Le a kalappal a második produkciójuk előtt, hiszen mindent megtettek annak érdekében, hogy megérdemelten megkaphassák a maximum 30 pontot. Bereczki rappelt tipegett- topogott a színpadon gyönyörű párjával és tényleg kitettek  magukért.
A szünetet követően Hajdú Péter és párja Zoltán Erika vehette használatba a színpadot és egy nagyon gyenge produkciót követően, mégis kapott Kasza Tibitől egy 10 pontost. Én itt úgy véltem, hogy vagy a zsűrinek van bot füle, vagy én vagyok teljesen zenei szinten analfabéta. A produkciójuk 27 pontot ért, de én kb 10-et ha adtam volna Hajdú Péter miatt.
Következett Till Attila és a rock tinisztárja Tóth Gabi, akik egy Abba slágerrel próbáltak még több pontot szerezni a zsűritől. A zsűri természetesen kakaskodott a produkciót követően és a pontozásnál 26 pontot számolhattunk.
Az 5. produkció Ganxsta Zolee és Orosz Barbi volt, akik most végre nagyot tudtak alkotni, bár az 1. produkciójuknál minden csak jobb lehet. Klárika az este alatt minden párt próbált összehozni, de mikor Ganxstáékhoz került a mikrofon, ott megijedtem, hogy vajon Klárika ismét akcióba lendül-e, mint randiguru vagy megtartja magának kivételesen a mondandóját. A zsűri 27 pontot adott a produkcióra.
Következett a várva várt páros a tinik kedvence, SP és Iszak Eszter a Viva Tv műsorvezetője. Az 1. produkciójuk nekem nem tetszett, a túl sok “Yeah” miatt, de a 2. se hagyott maradandó emlékeket. Összességében jobbnak gondoltam, mint az elsőt, de a zsűri másképp látta és most csak 24 pontot tudott adni a produkcióra és ezzel az utolsó helyre sodorták a tiniket.
Kiderült SP újabb neve is, melyet Ganxsta Zolee aggatott rá, mégpedig az SP-ből a SajtosPerec. Mikor beért SP a lihegőbe, Hajdú automatikusan tanácsokkal bombázta a tinisztárt és ezzel sikeresen meg tudott lepni mindenkit.
Árpa Attila csípőmozgással kezdte a produkciót és ezzel nem csak Balázs Klári szívét sikerült elrabolni, hanem rengeteg női szavazót is maga mellé tudott állítani. A Beyoncé számra nagyon ropta Falusi Mariann is és ezt a zsűri is a maximum 30 ponttal értékelte.
Az utolsó előtti produkció Caramel és Trokán Nórára maradt. Ismét egy tökéletes duettet láthattunk, le a kalappal előttük. A zsűri nem tudta eldönteni, hogy a ki a mester vagy a tanítvány. A produkció 28 pontot ért a zsűri szemében.
Legvégül, de nem utolsósorban Szekeres Adrienn próbálhatta ki magát a színpadon második és sajnos utolsó alkalommal, hiszen nekik kellett távoznia a 2. adásban. Egész héten beteg volt Harsányi Levente, sőt Szekeres Adrienn-nek hangszálai is be voltak gyulladva.
Az elhangzott produkciók a 2. adásban:
1. produkció
: Rákóczi Ferenc és Tóth Vera – Beat it (Michael Jackson)
2. produkció: Peller Mariann és Bereczki Zoltán – Ha lemegy a nap (Tunyogi Orsi és Ganxsta Zolee)
3. produkció: Hajdú Péter és Zoltán Erika – You’re my heart, you’re my soul (Modern Talking)
4. produkció: Till Attila és Tóth Gabi – Gimme, Gimme, Gimme (A man after midnight) (ABBA)
5. produkció: Orosz Barbara és Ganxsta Zolee – We’re not gonna take it (Twisted Sister)
6. produkció: Iszak Eszter és SP – S&M (Rihanna)
7. produkció: Árpa Attila és Falusi Mariann – Crazy in love (The Baseballs – Beyoncé)
8. produkció: Trokán Nóra és Caramel – As (George Michael, Mary J. Blige)
9. produkció: Harsányi Levente és Szekeres Adrienn – Relight my Fire ( Take That)