Összecsapott a rapper Ganxsta Zolee és a tinibálványSP !
Ganxsta Zolee és SP csapott össze a TV2 műsorában, a Frizbiben. A két sztár, már a Nagy Duett című műsorban is kifejezték nézeteltérésüket, akkor ugyanis Ganxsta Zolee lánynak nevezte a híres tinibálványt. Ezt SP, azaz Éder Krisztián sem hagyta szó nélkül, ő ugyanis parasztnak titulálta a rappert.
A vasárnap esti műsorban Hajdú Péterrel beszélgetett a Nagy Duett két eltérő karaktere. A péntek esti műsorban már érezhető volt a feszültség a két sztár között, ugyanis Ganxsta Zolee lánynak nevezte SP-t. Hozzátette, ha tehetné, akkor felrúgná a Holdig.
SP sem hagyta ezt a kritikát szó nélkül, ugyanis egyik interjújában egyenesen leparasztozta a rappert. A Frizbi stúdiójában, amikor karnyújtásnyira ült tőle a rapper, már finomított a kifejezésen és hozzátette , hogy azért Ganxsta finomabb paraszt, mint Dopeman. „Neki ez az imidzse és szerintem ez teljesen helyénvaló” – nyilatkozta vasárnap este SP.
Zolee nem hagyta magát, azonnal reagált a kapott kritikára. Ugyan nem nevezte melegnek SP-t, de az adás során többször lakótársával, Fluorral cikizte a fiatal tinibálványt. Erre a témára Hajdú Péter is azonnal ráharapott, ugyanis megkérdezte SP-t, hogy tényleg meleg-e. SP megnyugtatta minden rajongóját, ő nem meleg, igaz, hogy egy éve nincs barátnője, de ez azért van, mert nincs ideje most egy párkapcsolatra. A Nagy Duett című műsorban Ganxsta Zolee Orosz Barbarával énekel duettet, SP pedig a Viva bájos műsorvezetőjével, Iszak Eszterrel lép péntekenként színpadra.

Arra a kérdésre, hogy SP el tudja-e magát képzelni, 10-20 év múlva a színpadon, arra a fiú egyöntetű igennel válaszolt. Hozzátette, hogy ha ilyen erőbedobással csinálja, mint most, akkor semmi akadálya. Ganxsta persze, ezt sem hagyta szó nélkül, ő nagyon reméli, hogy SP 10 év múlva a színpad közelében sem fog tartózkodni.