Majka és a Playmate együtt erotikázik

Lévai Adrienn és Majoros Péter három napon keresztül együtt erotikázik majd a hétvégi Erotika Expo nevezetű rendezvényen, ahová rengeteg forró programmal várják az érdeklődőket. Péntektől vasárnapig az erotikáé lesz a főszerep a Hungexpo "K" pavilonjában. Az Erotika Expo és Vásáron a neves külföldi és magyar fellépőkön, a rengeteg kiállítón, illetve meglepetésen kívül hírességek is várják majd az érdeklődőket: Majka, Orosz Barbara és Lévai Adrienn is mindhárom nap tiszteletét teszi a hazai erotikus világ legnagyobb megmozdulásán.

"Idén lesz egy 18 év alattiaknak szóló szekció is, ahol felvilágosítással és beszélgetésekkel várjuk a fiatalokat. Az én szerepem az egészben igazából annyi, hogy megpróbálok a fiatalokkal úgy beszélgetni, vagy vicces történeteket mesélni nekik, amikből még tanulhatnak is esetleg. Rajtam kívül egyébként természetesen lesznek még kint olyan végzettségű emberek, akiknek az a munkájuk, hogy megfelelő tájékoztatást adjanak ezeknek a mínusz tizennyolcas emberkéknek." - meséli a tabutv.hu riporterének Majka, aki a Cool Tv erotikus műsorának műsorvezetőjével, Orosz Barbarával karöltve segít majd a fiatalok erotikával kapcsolatos kérdéseire választ adni.

"Eddig is jöttek a fiatalkorúak, csak el kellett őket zavarni, mert nem szerettünk volna problémát abból, hogy ott vannak. Az a tapasztalat, hogy 15-16 éves kortól, sőt lassan már hamarabb is tisztában vannak a pornósztárokkal és a filmjeikkel..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Lévai Adrienn, aki az idei év közönségdíjas Playboy nyuszijaként is rendszeresen megtapasztalja a kiskorúak körében való népszerűségét.

"Példaképként senki előtt nem akarok szerepelni, ez távol álljon tőlem! Azt az életet, amit én élek, a fiataloknak egyáltalán nem ajánlom, ugyanis, akkor 31 évesen úgy fognak kinézni, mint én... A rendezvényen viszont egy videokamerával körbejárom a helyet, beszélgetek az emberekkel, kipróbálok dolgokat, és megpróbálok egy-két hasznos tanácsot adni a fiataloknak!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Majoros Péter, aki a rendezvény fiatalkorúaknak és nagykorúaknak szóló szekciójában is előfordul majd. A forró rendezvényről bővebb információt és részletes programot az alábbi linken találsz: www.erotikaexpo.hu