A Nagy Duett TV2 - Kiderült! Hatalmas pénzeket kaszálnak a Nagy Duett sztárjai

Érdekes hírek láttak napvilágot arról, mennyit is keres Sarka Kata a Nagy Duett című műsorban. Hajdú Péter felesége cáfolja a milliós gázsit. A  Bors arról írt, hogy míg a többi amatőr versenyző 200-250 ezer forintot kap, addig Sarka Kata ugyanannyit keresett, mint Nótár Mary, vagyis egymillió forintot kapott egy-egy adásért az a Nagy Duett című zenés tévéműsorban. Hajdú Péter felesége még a kiesésük előtt cáfolta ezt, azt azonban továbbra sem árulta el, mennyit kapott. Mint írta, a szerződése minden pontja üzleti titoknak minősül.

Facebook-bejegyzésében arról számolt be, hogy szerződésük minden pontja üzleti titoknak minősül, de annyit elárulhat, hogy egyetlen forinttal sem kapok többet, mint bármelyik amatőr társa a műsorban.
Valljuk be, sem a 250 ezres, sem az 1 millió forintos heti fizetés nem hangzik rosszul. Azonban akkor sem elérhetetlen, ha valaki nem híresség, és nem szerepel gyakran a képernyőn. Az biztos, hogy a felsőfokú végzettség nemcsak jövedelmi előnyt jelent a munkaerőpiacon, de a diplomások körében a munkanélküliség is alacsonyabb.