Botrány A Nagy Duettben - Mit lép a TV2?
Vetköző csajszi A Nagy Duett műsorában.
Ahogy azt a nézők is láthatták, egy félmeztelen nő szaladt fel a színpadra péntek este a TV2 A Nagy Duett című műsorában. A váratlan meglepetésre nemcsak a műsorvezetők, de az előadók sem számítottak: SP egy puszit is kapott az ismeretlen hölgytől. A csatorna szerint ez azonban egyedi eset volt.
Iszak Eszter, SP duett partnere talán jobban meglepődött, mint maga az énekes, akit a Balatoni láz című közös produkciójuk után hirtelen egy félmeztelenre vetkőzött hölgy arcon puszilt a színpadon. A váratlan helyzet A Nagy Duett című élő televíziós műsorban történt, így megkérdeztük a TV2-t, vajon szigorítanak-e a későbbiekben a biztonsági intézkedéseken, hogy hasonló eset többet ne fordulhasson elő.
"A műsorok eddig is a megfelelő biztonsági intézkedések mellett zajlottak, és a jövőben is kiemelt jelentőséget tulajdonítunk neki. A pénteki közjáték sem veszélyeztette a stúdióban tartózkodók testi épségét, ráadásul úgy gondoljuk, egyedi esetről van szó, nem tartjuk valószínűnek, hogy a magamutogató hölgy divatot teremt és követői akadnak" - mondta a STOP-nak Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.
A lány hirtelen akciójáról egyébként senki sem tudott, ő maga azt állította, hogy fogadásból ment fel a színpadra, hogy megcsókolja SP-t.