Trokán Nóra a lehetetlenre vállalkozik
Már két éve a világot jelentő deszkákon áll Kecskeméten, de a tévénézők Trokán Nórát a TV2 A Nagy Duett című műsorában, Caramel partnereként ismerhették meg. Nóra, és testvére Anna, szülei - Papadimitriu Athina és Trokán Péter - szétköltözése után édesapjukkal maradtak.
"Apa fantasztikus, különleges, bölcs személyiség, igazi ritkaság. A válásuk óta eltelt tizenöt év alatt soha egy rossz szót sem mondott anyára. Holott a válások során a szülők gyakran a gyerekeken verik el a port, de minket megkíméltek ettől, ezért lelkileg nem sérültünk. Annak idején, amikor én kilencéves voltam, anya döntött úgy, hogy elköltözik. Nem akart minket kirángatni a megszokott környezetünkből, ezért dönthettünk, hol akarunk élni, és mi Budán maradtunk. Mégis mindketten jelen voltak az életünkben, mert mindig magunk dönthettünk, hogy épp melyikükkel akarunk lenni" - meséli a Kiskegyednek Trokán Nóra , aki kerüli a felhajtást, mégis igent mondott A Nagy Duett című műsor készítőinek felkérésére.
"Caramel olyan partner, aki a zene szeretete miatt áll a színpadon. Én is hasonlóan gondolkodom: nem akarok celebbé válni, öncélúan, csak magáért a szereplésért megjelenni valahol. De ebben a műsorban lehetőséget kaptunk, hogy értéket közvetítsünk a zenén keresztül. Ráadásul élőben, több millió ember előtt. Jófajta próbatétel volt, amibe szívesen belevágtam."