Nagy Duett: Liptai Claudia stílust váltott
Nemcsak Zalatnay Cini frissített külsején A Nagy Duett kedvéért, Liptai Claudia is új külsőt álmodott magának. A műsorvezető-színésznő megvált vöröses árnyalatú hosszú hajától - igaz, elmondása szerint a döntésben kislánya is segített.
"Mivel Panka göndör haja rendkívül lassan nő, mindig hosszú fürtök után vágyakozik. Folyton csodálta a vörös frizurámat, és azt kérdezgette, mikor lesz neki is ilyen hosszú haja. Ezért úgy döntöttem, én vágatom le" - mesélte az Aktívnak.
Claudia azonban csak frizurát cserélt, fodrászt nem, Tihanyi Ildikó már évek óta igazgatja fürtjeit. Arról pedig határozott elképzelése volt a TV2 sztárjának, milyen legyen az új stílusa. Ráadásul ha már új műsor és új frizura, új ruhatár is illik mellé. A "vörös démonból" világosszőkévé változott műsorvezetőből egy érettebb és elegánsabb nőt varázsolt A Nagy Duett stylistja, Király Gabi.
"A szettek kialakítását az alapoknál kell kezdeni, ezért úgy határoztam, szőke fürtjeihez igazítom az új stílust. Egy elegáns, kifinomult szabásvonalakkal megáldott gardróbot képzelek el, amelynek bázisdarabja a kis fekete ruha lesz" - magyarázta Király Linda édesanyja, aki hozzátette: Claudia nagyon is tisztában van az adottságaival, és pontosan tudja, mi áll jól neki.
"Ez a műsor már nemcsak a tini korosztálynak szól, ezért megpróbáljuk olyan ruhákba öltöztetni Claut, amelyek passzolnak a műsor eleganciájához. Ezért is gondoltam arra, hogy egy vérbeli olasz díva ruhatárához hasonlót ajánlok majd neki."
A stylist Majkából sem vagány rappert, inkább egy olasz dzsigolót szeretne formálni. Mindenesetre az biztos, hogy Claudiához már nem igazán passzolnak a Megasztár 5 idején viselt tütük, feszülő bőrszerkók, és iskolás lányokra emlékeztető skót kockás minik.