A Nagy Duett 2013 - Negyedik adás

A Nagy Duett hatalmas sikert hozott a Super TV2-n. Egyre tönn nézőt vonzanak a sztárok, akik kivetkőzve magukból igyekeznek minél önfeledtebb szórakozást adni a nézőknek. A negyedik adásban ismét összecsapnak az énekesek és a celebek.
Már csak hét páros van versenyben, hogy egyikük elnyerje a 2013-as Nagy Duett főnyereményét!
Bangó Margit és Lakatos Márk – Nagy Duett
Bangó Margit és Lakatos Márk nem titkoltan szórakoztatni szeretne a Nagy Duett színpadán. Péterfy Bori & Love Band – Hajolj bele a hajamba dalával ismét kitettek magukért. A show kedvéért a Péterfi dalt Los Lobos – La Bamba refrénjével fűszerezték meg. Lady Bon Jovi-nak nevezték Lakatos Márkot a piros kis feszülős női bőrdzsekijével. Dobrády Ákosnak nagyon tetszett Márk, aki szerinte szakmát tévesztett. Szeretni való párosnak találja őket. Klárika szerint a kémia nagyon jól működik. Maximális 30 pontot vittek el a zsűritől.
Erdélyi Mónika és Gáspár Laci – Nagy Duett
A múlt heti Gangnam Style után már nehéz újabb mélységeket/magasságokat találni. Fugees – Killing Me Softly daluk sokkal visszafogottabbra sikerült. Itt is meg lett fűszerezve a dal egy Eszterlánci cérna motívummal. Tilla sukernak találta a dalt és az előadást is, Mónikát külön kiemelte. Dobrády töretlennek találta lelkesedését Mónikának, de persze a gonoszkodás sem maradt el. A hangokat csak ímmel-ámmal találta el. Kasza RMB énekesnek titulálta már Mónikát. Nagyon cukinak találta őket. Klárika a derékfogásra koncentrált, ami szerinte lejjebb csúszott. 26 pontot kaptak, mindenki kiemelte, hogy a múlt hetet nehéz túlszárnyalni.
Cseke Katinka és Kökény Attila – Nagy Duett
Nagy durranásra készült a páros Maroon 5 – Moves Like Jagger dalával. Liptai szerint Katinka jobb és bal melle külön mozgott 18-as karikában. Kasza szexuálisan túlfűtött pszichoanakondának titulálta. Dobrády nagyon megszerette Katinkát és az énekben az egyik legjobbnak találta az amatőrök között. Klárika igyekezett összehozni őket és Gyuri bácsira emlékezett. 27 pontot kaptak a zsűritől, mindenki 9 pontot adott.
Dopeman és Szinetár Dóra – Nagy Duett
Tarzan betétdalával készült a páros. Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra énekelte A szívem vigyáz Rád dalt előtte. Most Dopemanre cserélte exét Dóra. Klárikát szíven találta a dal is és a képek is, melyek a dal alatt mentek az énekesek mögött. Dobrády úgy érezte, hogy a szívét lelkét beletette Dopeman és finomságokat is talált a dalban. Kasza egy új musical házaspárnak titulálta őket és “leZolizta” Dopemant. 28 pontot kaptak a zsűritől.
Pap Gergő és Szulák Andrea – Nagy Duett
Ismét sikerült bolondot csinálnia magából Andinak és Gergőnek. Las Ketchup – Asereje dalához kellőképp beöltöztek. Szulák szívecskés napszemüvege és Gergő Márió öltözéke a dal nélkül is ütött. Kasza nagyon viccesnek találta és elsöprő lendületűnek érezte. Klárika kereste a szavakat, Gergőt profi táncosnak érezte. Dobrády remek időzítésnek találta ezt a dalt, ami kihozta őket a mélypontról. Maximális 30 pontot adott a zsűri nekik.
Csézy és Gesztesi Károly – Nagy Duett
Leonard Cohen – Hallelujah dalát adta elő a páros, melyet Gesztesi zongorán kísért. Dobrády fesztelennek találta az előadást és hitelesnek érezte. Klárika örült, hogy végre zongorázni láthatta a Károlyt. Kasza a száraz jeget nézte a színpadon a produkció helyett és azt számolgatta, hogy mennyibe kerülhetett ez. 29 pontot adott  a zsűri, úgy tűnik a zongorával sikerült megpuhítani őket.
A zsűri szavazatai alapján Lakatos Márk és Papp Gergő 30 ponttal első volt, 26 ponttal pedig Erdélyi Mónika volt a kieső helyen. A nézői szavazatok alapján végül az Erdélyi Mónika és Gáspár Laci páros esett ki a Nagy Duett negyedik adásában. A Gangnam Style úgy látszik nem volt elég, erre a hétre nem tartott ki a siker!