A Nagy Duett 2013 - Hatodik adásból Papp Gergő és Szulák Andrea esett ki

A Super Tv2 nem kíméli a Nagy Duettben a celebvilágot! Az hatodik adásban már két számot kellett előadniuk, hogy kitöltsék a műsoridőt!
Bangó Margit és Lakatos Márk – Nagy Duett
Bangó Margit és Lakatos Márk kezdte az Edda – Kölyköd voltam dalával a Nagy Duett hatodik élő showját. 29 pontot sikerült begyűjteniük a zsűritől. Külön kiemelték Bangó Margitot aki rengeteg humort visz bele a produkcióba. Haját Demjén Rózsiéhoz hasonlította a zsűri.
Papp Gergő és Szulák Andrea – Nagy Duett
Hello, Dolly! musicaldallal készültek Gergőék. Szulák dívaként, Gergő frakkban adta elő a dalt. Tilla szerint szilveszteri hangulat volt. Dobrády tudta, hogy remekül fog sikerülni a dal, hiszen ez Szulák stílusa. Gergőt rongylábkirálynak titulálta. Jól szórakozott saját bevallása szerint. Klárika legjobb táncosnak találja Gergőt, szerinte sokat fejlődött. Kasza Tibi katarzist érzett Szuláknál, melyen egy kicsit rontott Gergő. Azt is megjegyezte, hogy ilyen szájállással, mint ami nekik van, még fütyülni is lehet.
Cseke Katinka és Kökény Attila- Nagy Duett
Fluor – Mizu dalával ismét a könnyed műfajból választott a Két kicsi Lego. Kökény bevallotta, hogy még soha az életben nem rappelt, így ez lesz neki az első.  Liptai Claudia lakótelepi aerobiknak titulálta Cseke Katinka mozgását. Klárika bevallotta, hogy nem ez a kedvenc dala, de kihozták szerinte a maximumot belőle. Kasza Majka hasonmásnak érezte Kökény Attilát, örült Cseke Katinkánál, hogy nem volt szoknyában!…vajon miért? 27 pontot kaptak a zsűritől!
Gesztesi Károly és Csézy – Nagy Duett
Kasza Tibi múlt héten valami különlegeset várt tőlük, melynek igyekeztek ezen a héten megfelelni. Bon-Bon Valami Amerika dalával akarták elkápráztatni a zsűrit. A produkció után egy házastársi zsörtölődést láthatta a nézők Claudia és Károly között. Dobrády hiányolta a pörgést. Klárika elegánsnak és sterilnek érezte, ezért annyira nem tetszett neki. Kasza még mindig biztonsági karaoke dalnak érzete ezt és továbbra is vár a nagy áttörésre. 24 pontot kaptak a zsűritől.
Szabó Győző és Király Linda – Nagy Duett
Kálmán Imre – Csárdáskirálynő – Hajmási Péter dalával készültek Győzőék, amivel ismét kalandoztak egyet a zenei világban. Linda igen jól adta Honthy Hannát megmutatta, hogy nem csak a könnyűzenében van otthon. Balázs Klári fantasztikusnak találta, Linda hangjában biztos volt és Győző is elvarázsolta. Nagy bátorságnak tartotta az operett választást. Kasza örült, hogy ne biztonsági játékot látott tőlük. Dobrády remek ötletnek találta a választást. Győzőt hibátlan énekléssel biztatta és az egész előadást díjazta. Megszületett az első maximális 30 pont!
Cseke Katinka és Kökény Attila- Nagy Duett
A második körben egy 70-es évekbeli dallal és afrofrizurával készült a pár. Jackson five-Blame it on the boogie dalában még Moon walking-ot is láthattunk Katinkától. Dobrády klasszisokkal jobbnak találta mint az előzőt. Klárika a frizurát külön kiemelte és összeszokottnak érezte őket. Kasza szerint felvilágosító filmnek ítélte Cseke Katinka táncát, aki szerinte minden porcikáját végigfogdosta a tánc alatt. 29 pontot táncolt össze Katinka.
Papp Gergő és Szulák Andrea – Nagy Duett
A Hungária Randi Andi száma jó választás volt mind szövegtartalmában, mind pedig a műsor stílusához. Papp Gergő remekül adta a jampit. Klárika ismét megadta a rongylábkirály jelzőt Gergőnek. Gergőt egy egyéniségnek találja. Dobrády az énekteljesítményt nem értékelte, mert a show a lényeg, ami viszont remek volt. Kasza szerint Gergő úgy laza, hogy közben merev. 28 ponttal megsimogatta őket a zsűri.
Bangó Margit és Lakatos Márk – Nagy Duett
Ismét rengeteg humorral fűszerezve adták elő a Ha Én gazdag lennék musical betétdalt. Márk közben a dal alatt, mint egy jó stylist fel is öltözött a kukából. Kasza Tibi zseniálisnak találta őket és imádja a produkciójukat. Remek dramaturgiai elemnek találta amikor Márk kijött a kukából. Márkot jó énekesnek és remek színésznek látja Klárika. Dobrády Ákos szereti a színházat amit minden este csinálnak. Harminc pontot sikerült megszerezniük a zsűritől.
Gesztesi Károly és Csézy – Nagy Duett
Demjén Ferenc – Darabokra törted a szívem dala talán Claudiának szólt? Mindenesetre Gesztesi bizonyos részeket ordított a mikrofonba, főleg a refrént. Nagy Duett óvodájának nevezte Liptai a produkciót. Dobrády úgy érezte végre sikerült egy kicsit kilépni és villantani a produkcióban. Klárika végre megkapta, hogy megőrült a Karcsi. Nagyon tetszett neki. Kasza azt kérte Liptaitól, hogy bocsásson meg Gesztesinek. Egy ilyen dal után ezt a minimumnak érezte. A pontszámok adásánál is arra kérte Liptait, hogy bocsásson meg Karcsinak.
Szabó Győző és Király Linda – Nagy Duett
Győzőék úgy látszik megirigyelték a Gangnem Style sikerét, mert az LMFAO legnagyobb sikerét a Party Rock Anthem-et hozták el a Nagy Duettbe. Győző kicsit kifulladt a végére és elmaradtak a klipből jól ismert hihetetlen koreográfiák. Talán többet is ki lehetett volna hozni belőle. Kasza is úgy érezte, hogy Győző megfullad mindjárt. Klárika a legsokoldalúbbnak találja őket itt a versenyben. Dobrády izomlazító krémet ajánlott Győzőnek. Sokat gyakorolt a táncra Győző, de mégis összeakadtak a lábai…ennek ellenére megint 30 pontot kaptak.
A zsűri pontszámai alapján Gesztesiéktől búcsúzott volna. A nézői szavazatokkal összesítve végül Papp Gergő és Szulák Andrea esett ki a Nagy Duettből!