A Nagy Duett 2013 - Claudia szertelensége teljességgel érthető volt, a showban szereplő kislánya miatt.

Liptai Claudia nem találta a helyét a SuperTV2-n futó vasárnap esti A Nagy Duett első perceiben.
Szokatlan szertelensége teljességgel érthető volt, hiszen lázban égett kislánya miatt. Mint ahogy arról a Blikk beszámolt, a kis Panka Kökény Attila és Cseke Katinka mögött táncolt a műsorban.
Az izgatott anyuka nem nyugodott meg, egészen addig, amíg le nem ment sikerrel gyermeke produkciója. Az élő adás előtti percekben, amikor a beköszönést próbálták – bármennyire is profi –, bakizott néhányszor, egyszer-kétszer még meg is kellett állni miatta, hogy összeszedje a gondolatait. Liptai azonban öniróniával próbált enyhíteni feszültségén.
– Egyszer majd csak megtanulok beszélni, Tilla mondj már te is valamit – szólította fel kollégáját Claudia. Ezúttal talán még a ruhájában sem érezte komfortosan magát, amit ő csak „aranyhaljelmeznek" nevezett, ezért még az élő adás előtti utolsó pillanatokban is igazgattak rajta ezt-azt.
Claudia, amikor már élesben kellett bizonyítani, összekapta magát, és hibátlanul felkonferálta az első produkciót, amelyben először lépett fel ekkora közönség előtt a kislánya, aki évek óta táncol és ritmikus sportgimnasztikára is jár.
– Mindent bele – buzdította a színfalak mögül kislányát Claudia, aki a színpad mellől szurkolt, és szinte Pankával együtt táncolta végig a produkciót.
– Ügyesek voltatok gyerekek – lélegzett fel, amikor elhagyta a színpadot a kis csoport, akiket Tilla a színfalak mögött tovább faggatott. – Profik voltunk – mondta mosolyogva Tillának a magabiztos kislány.
Persze egyből az édesanyjához rohant a szünetben, aki egy puszival köszöntötte őt, majd a helyére kísérte az első sorba. Ám Panka annyira élvezte a show-t, hogy legszívesebben visszament volna táncolni az összes többi produkcióban is, de látszott rajta, hogy a késő estig tartó műsor miatt már kissé elfáradt. Ez az adás több szempontból is nagyon különleges volt – kezdte a műsorvezető. – Igazán sajnáltam Karcsit, akit láthatóan nagyon megérintett, hogy kénytelen volt a versenyből távozni. Soha nem álltam még egy színpadon a kislányommal, akiért természetesen nagyon izgultam, de Szabó Győzőék produkciója is mély érzéseket kavart fel bennem – mesélte Claudia. A vasárnap esti show-ból Papp Gergő (40) és Szulák Andrea (49) esett ki. A páros másodjára járt így, hiszen korábban ők már elbúcsúztak a versenytől, de nagymamája halála miatt Csézy (33) és Gesztesi Károly (49) visszalépett, így Szulákék kaptak még egy esélyt a produkcióban. Andiért most a kislánya is szurkolt, aki még egy kamera mögé is odaállt, akár egy igazi operatőr, hogy azon keresztül is megnézze anyukáját.