A Nagy Duett 2013 - Ötödik adás

A Nagy Duett ötödik adásával jelentkezett a Super TV2-n. Már csak hat páros versenyzik a fődíjért, mindenki igyekszik elkerülni a kiesést!
Cseke Katinka és Kökény Attila 25 pontot kapott az  R-GO – Szerelmes vagyok Nagy Duett produkciójára.
Papp Gergő és Szulák Andrea – A Nagy Duett
Papp Gergő és Szulák Andrea múlt héten is olasz slágert hozott. Papp Gergő lasan belátja, hogy nem tud énekelni, a próbákon is leállították, amikor többet szeretett volna énekelni. Lady Gaga – Bad Romance dalában egyikük sem tudott kiemelkedőt nyújtani. Egyedül a ruhájuk dobta fel az előadást. Dobrády meg is dicsérte a ruhát, melyet swinger klubba valónak ítélt. Kasza Tibi profinak ítélte a produkciót és Nagy Duettbe valónak gondolta. Klárika Papp Gergő táncát emelte ki. 28 pontot szedtek össze a zsűritől.
Dopeman és Szinetár Dóra – A Nagy Duett
Dopeman és Dóra  Gene Kelly – I’m Singing in the rain dalát választotta, ahol az egyik legaranyosabb produkciót nyújtották. Eltérő koreográfiát kaptak tudásuknak megfelelően. Dopeman nem is próbálkozott komoly tánci elemekkel, míg Dóra steppelt. Kasza Tibi józanodáshoz hasonlította Dopeman esős táncát. Klári édesnek találta, hogy hagyományos elemek és Hip-Hop elemek keveredtek a koreográfiában, kijött a különbözőség. Dobrády is megdicsérte őket. 27 pontot értek el.
Csézy és Gesztesi Károly – A Nagy Duett
Hevesi Tamás – Ezt egy életen át kell játszani dalát adták elő. Claudia a konfnál természetesen megint behozta a gyerekkérdést. A kockás ing volt az egyetlen ami közös volt bennük a dalban, amit viseltek. Klárika ősbölénynek találta Gesztesit a dalban. Dobrády visszafogottságát hiányolta Gesztesinek. Kasza viszont biztonsági játéknak érezte ezt a dalt. Ősbölény mészárlást szeretne látni. 25 pontot kaptak a zsűritől.
Szabó Győző és Király Linda – A Nagy Duett
Múlt héten rehabilitáción voltak, ezen a héten is igen dögös formát hoztak. EN VOGUE – Free your mind dalát Dobrády i igen ütősnek ítélte. Kasza higanyállatnak nevezte Győzőt. Elsöprőnek és színesnek érezte, de hiányolta a Szabó Győző stílust belőle. Klárika kemény rockert érzett Szabó Győzőben és imádta őket. Megszületett a mai este első maximális pontja, 30.
Lakatos Márk és Bangó Margit – A Nagy Duett
Aggresszív leánykéréssel készültek ezen a héten Bangó Margiték. Minden héten 100%-ot hoznak és kalandoznak a különböző stílusok között. Kazal László és Lorán Lenke-Lesz maga juszt is az enyém! dalát adták elő operett stílusban. Kasza Tibi szerint a mai fiatalok már teljesen másképp udvarolnak. Tüzesebb stílust jobban szereti tőlük. Dobrády díjazta az érzelmet ami átjött. Klárika a játéknak és a humornak elegyét értékelte a produkciónak. 27 pontot hakniztak össze.
Kieső helyen Gesztesi és Cseke Katinka a zsűri szavazatai alapján a Nagy Duett ötödik adásában. Aki bent maradt, annak jövő héten 2 dalt kell majd bemutatnia már! A nézők szavazatai alapján Dopemannek és Szinetár Dórának kellett távoznia a Nagy Duettből!