A Nagy Duett 2013 - Lesz esküvő, vagyis ezt reméli Dobrády Ákos

Lesz esküvő, vagyis ezt reméli Dobrády Ákos, aki a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című szerdai műsorának felvételén elárulta: komolyak a szándékaik szerelmével, Iszak Eszterrel.
Nemcsak a műsorról, de párkapcsolatukról is meséltek Hajdú Péternél a SuperTV2 A Nagy Duett című produkciójának zsűritagjai. Balázs Klári és Kasza Tibi mellett, Dobrády Ákos is jó ideje párkapcsolatban él szerelmével, Iszak Eszterrel.
Az énekes mostanság sokat ingázik, munkája külföldre szólítja, ám míg ő hétköznap dolgozik, párját a műsorvezetés köti le. Ákos és Eszter hétvégenként találkozik, de A Nagy Duett zsűritagja szerint ez nem nyomja rá bélyegét a kapcsolatukra. Onnantól kezdve, amikor ő nem dolgozik majd minden nap, ki tud jönni hozzám. Erős ez a kapcsolat, erős a mi szerelmünk és szerintem túl fogja élni ezt a pár hónapot, ami most egy átmeneti állapot - magyarázta Dobrády Ákos, aki arra a kérdésre, mennyire komoly a kapcsolatuk, és hogy terveznek-e esküvőt, így válaszolt Hajdú Péternek: Mindenki, aki belép egy komolyabb kapcsolatba, az hosszabb távon tervez, ez nem kérdés. És persze, beszélgetünk minden jóról. Nagyon remélem, hogy lesz esküvő!