A Nagy Duett 2013 - Szulák Andrea és Papp Gergő visszatér A Nagy Duettbe

Szulák Andrea és Papp Gergő visszatér A Nagy Duettbe! Mint ahogyan arról a Blikk beszámolt, Csézy nagymamájának a halála után az énekesnő úgy döntött, hogy duettpartnerével, Gesztesi Károllyal abbahagyják a versenyt a SuperTV2 műsorában. A műsor producere, Illés Gabriella elárulta, Szulák és Papp folytatja a versengést Csézyék helyett.
A Nagy Duett a TV2-csoport saját fejlesztésű műsorformátuma, amelynek a szabályait 2011-ben úgy rögzítettük, hogy abban az esetben, ha egy páros valamiért abbahagyja a versenyzést, annak a már kiesett duónak kell visszatérnie, amelyet a nézők a legtovább juttatták szavazataikkal.
Ez alapján vasárnap Szulák Andrea és Papp Gergő lép újra A Nagy Duett színpadára. Rájuk és a többi versenyben lévő párosra csütörtök éjféltől újra lehet szavazni – árulta el Illés Gabriella.
Szulákék most újra teljes erőbedobással készülnek a vasárnapi adásra, de nincs egyszerű dolguk. – Együttérzésünket fejeztük ki Csézynek, nagyon sajnáljuk a történteket. A szívünk-lelkünk benne van a show-ban, és mivel a műsor menete is azt kívánja meg, hogy mi vegyük át a helyüket, igyekszünk tovább szórakoztatni a nézőket.
Papp Gergő furcsán érzi magát a kialakult helyzetben. – Mi már kiversenyeztük magunkat, és elbúcsúztunk a műsortól Andival. De nem szeretnénk cserbenhagyni a show-t és a nézőket, akiktől annyi szeretetet kaptunk, ezért két igazán jó slágerrel készülünk a hátralévő néhány napban.