A Nagy Duett 2013 - Szandinak és Zsidrónak véget ért A Nagy Duett

Különösebb izgalmakat nem tartogatott a SuperTV2 A Nagy Duett műsora vasárnap este. Az adás legviccesebb momentuma talán az Erdélyi Mónika-Gáspár Laci Gangnam Style-ja volt, a páros meglepően frappáns produkciót nyújtott.  Nagy Duett harmadik adását az egy hete a kiesés közelébe került Szulák Andrea és az éppen születésnapos Papp Gergő párosa kezdte a Bonanza Banzai Induljon a banzáj dalával. Kasza Tibi szerint volt a produkcióban kakaó, Balázs Klárika szerint Andrea piszkosul jól néz ki a bőrszerkóban, Dobrády Ákos szerint erős kezdés volt.
Bangó Margit és Lakatos Márk az előző két adásban abszolút közönségkedvencek voltak. Népszerűségük talán éppen abban rejlik, hogy valóban kedvelik egymást, ami a színpadon is átjön. A Besame muchóval kezdődő remixük nem volt fantáziaszegény, Liptai még a zsűritagok előtt megszavazta a háromszor 10 pontot. Dobrády Ákos ezúttal nem volt lenyűgözve, ahogy fogalmazott, nem ugrott ki a székből. Klárika a latin világ nehézségeit boncolgatta, és Kasza Tibi is tüzesebb produkciót várt. A zsűri pontjai szerint a népszerű páros mindvégig sereghajtó maradt.
Csézy és Gesztesi Károly az LGT Embertelen dalával lépett színpadra. A színész a produkció után vízért kiáltott. Klárika szerint Csézy végre elvesztette a józan eszét, Kasza Tibi kijelentette"isten hozta Gesztesi Károlyt A Nagy Duett színpadán", Dobrády Ákosnak sem volt rossz szava. Tilla és Klárika igyekeztek a pletykákra hivatkozva összehozni a duettpartnereket, Gesztesi viccel ütötte el a dolgot, majd Claudia évődött egy sort exférjével. Tény: Liptai és Gesztesi egy műsorban szerepeltetése nem annyira rossz ötlet.
Nem keveset gyakorolt Erdélyi Mónika és Gáspár Laci a koreai nyelven íródott Gangnam Style-ra. A világslágert egyébként a korábban kiesett Détár Enikő és Kovács Lázár szerette volna előadni. Mónika a produkció végén szemmel láthatóan örült saját maguknak, Liptai szerint elsöprő volt az előadás. "Én régen röhögtem ennyit, Laci, te mennyire hülye vagy" - viccelődött Kasza, Dobrády is a produkció humoros oldalát emelte ki. "Le a kalappal, szuper" - jelentette ki. Balázs Klári leszögezte, hogy férjével, Gyurival mindenképpen felveszik a repertoárba a dalt, és hozzátette, nem gondolta a próbák során, hogy ebből produkció lesz. A páros a maximális 30 pontot kapta a zsűritől, amire még nem volt példa a műsor idei szériájában.
Szabó Győző és Király Linda produkciója Dobrády Ákos szerint "jól állt". Az ítész szerint jó atmoszférát teremtettek, gördülékeny volt a dal. Klárika szerint a színész és az énekesnő összepasszolnak, legalábbis a hangjuk. Kasza Tibi bájosnak, szerethetőnek találta az előadást. A nemrégiben 16 kilót fogyott Linda a dal kapcsán coming outolt, miszerint a most előadott dal házivideója visszanézésekor döbbent rá, hogy hízni kezdett, Liptai azonban leintette, mondván, a sok fogpiszkáló között az énekesnő igenis gyönyörű.
Sipos F. Tamás Trabanton szállni élvezet című dalát mutatta be Szandi és Zsidró Tamás.Liptai Claudia képzavarral élve kihordott egy agyhalált, annyira félt, hogy a sztárfodrász összeesik. Klárika szerint Tamás "totyi "volt, de ezt kedveskedésnek szánta, ugyanis a kedvenc állata a maci. Dobrády Ákos Mr. Beanhez hasonlította Zsidrót.
Szinetár Dóra és Dopeman rapprodukciója után Ákos kijelentette, "hihetetlenül nagy csapatás volt". Klárika szerint itt végre Dopeman volt a tanár. Kasza Tibi szerint vicces volt, ahogyan a páros kalapozott a produkció alatt, bár nehezményezte, hogy Dóri nem adott számlát.
Cseke Katinka és Kökény Attila Takáts Tamás Pocsolyába léptem című dalát adta elő. A választás valószínű ezúttal a Jóban Rosszban színésznőjéé volt, aki már többször beszélt arról, hogy a rock- és bluesdalok állnak közel hozzá. Claudia szerint Kökény nem élte át a dal szenvedélyét, Klárika úgy vélte, Cseke elég kacér volt. Kasza Tibor szerint pedig történelmi pillanatot élhettünk át, Katinka végre először nem értelmezte félre a dalt. A produkcióban részt vett a Voice döntőse, a Malek Andreát egykor leandikámozó Büdi Szilárd is.
A vasárnap este szuperprodukcióját Hientől és Király Viktortól hallhattuk. A két egykori megasztáros az Oscardíj-átadó gála tiszteletére a legnagyobb filmslágerekből adott elő.
A zsűri pontjai és a nézői szavazatok alapján Szandinak és Zsidró Tamásnak kellett távoznia