A Nagy Duett - Dopeman körül folyamatosan áll a bál

A Nagy Duettben szereplő rapper körül folyamatosan áll a bál, többször késett, és hajlamos felülbírálni a mûsor zenei szerkesztőit. Súlyos büntetésre számíthat.
Kétségtelen, hogy a show fekete báránya Pityinger László, akit már a próbák alatt sem sikerült megregulázni a műsorkészítőknek.
Dopeman a felkészülési időszakbansok galibát okozott: nem egyszer késett, és különc elképzeléseivel traktálta a szerkesztőket, például saját maga akarta hangszerelni a neki szánt dalokat.
A rapper minden alkalmat megragad, hogy külön utakon járjon. Vasárnap, az első élő adás napján is kihúzta a gyufát, mivel elkésett a próbáról, majd a tiltás ellenére a stúdióban evett, de ha ez még nem lenne elég: elfelejtett cipővédőt húzni, és latyakos bakancsában sétált fel a több milliót érő, hófehér padlózatú színpadra.
A producereknek több se kellett, úgy döntöttek, hogy Dopemannek ez volt az utolsó dobása, és ha még egyszer megszegi a szabályokat, akkor – a Bors információi szerint – legalább 100 ezer forintos kötbért vernek rá. Az adás előtti napokban klipet forgattam Londonban, és mivel lekötött út volt, nem lehetett áttenni – magyarázkodott a zenész. – A befejező jelenetet itthon vettük fel, ebben egy meztelen nő testére szórtunk egy halom pénzt, amit a haverjaim le akartak nyúlni.
Volt elég dolgom, ezért felejtettem elvinni magammal a váltócipőmet. Még átbeszélem ezt a büntetést, főleg egy ilyen remek produkció után, amit Dórival toltunk – zárta le a szavait a rapper, ám a producer a magyarázkodása ellenére hajthatatlannak tűnik.
– A szabályok mindenkire vonatkoznak – nyilatkozta szűkszavúan Illés Gabriella. – Aki nem tartja be, az viselje a következményeit.