A Nagy Duett 2013 - Az első adás különleges vendégei Tóth Vera és Radics Gigi

Vasárnap végre eldördül a startpisztoly, kezdetét veszi A Nagy Duett, amely kilenc héten át felhőtlen szórakozást ígér a SuperTV2 nézőinek. A tíz sztárpáros mellett az első adás különleges vendégei Tóth Vera és Radics Gigi lesznek, akik Whitney Houstonnak állítanak emléket.
A Nagy Duett kulisszái mögött hetek óta lázas munka folyik. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket válogatták ki, éjt nappallá téve együtt énekelnek, táncpróbákon csiszolják mozgásukat, ruhapróbákon és fotózásokon vesznek részt. A tíz sztárpár mellett a műsorvezetők, Liptai Claudia és Tilla, a zsűritagok, Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor is ráhangolódtak a műsorra, a színpad és a stáb készen áll. Minden adott ahhoz, hogy vasárnap este A Nagy Duett a képernyők elé szögezze a nézőket. Az első élő adást február 10-én 19:30-kor láthatják a SuperTV2 nézői.
Mint ahogy az előző szériában, így idén is minden adásban sztárvendégek színesítik az estét. Az első élő show-ban Magyarország talán két legszebb hangú fiatal énekesnője, a Megasztár első és hatodik szériájának győztesei, Tóth Vera és Radics Gigi lépnek fel és tisztelegnek Whitney Houston emléke előtt egy gyönyörű dalválogatással.
A Nagy Duett - február 10. vasárnap, 19:30 - SuperTV2
A párok:
Bangó Margit - Lakatos Márk
Csézy - Gesztesi Károly
Détár Enikő - Kovács Lázár
Gáspár Laci - Erdélyi Mónika
Király Linda - Szabó Győző
Kökény Attila - Cseke Katinka
Pataky Attila - Görög Zita
Szandi - Zsidró Tamás
Szinetár Dóra - Dopeman
Szulák Andrea - Papp Gergő
A zsűri:Balázs Klári
Dobrády Ákos
Kasza Tibor
A műsorvezetők:Liptai Claudia
Till Attila