A Nagy Duett 2013 - Zsidró nagyon igyekszik, hogy ne hozzon szégyent sem Szandira, sem magára

A fodrász nem tudott rendesen felkészülni péntekre, ezért megpróbálta a dal szövegét a súgógépről leolvasni. Egy baj van csak, nem látja szemüveg nélkül a betűket. Az aranykezű hajszobrász nagyon igyekszik, hogy ne hozzon szégyent A Nagy Duettben sem Szandira, sem magára, mégis időről időre csinál valami olyat, amiért megrovást kap a próbákon. Pénteken is sikerült kihúznia a gyufát a műsor producerénél. Tamásnak ugyanis kevés volt az egy hét, hogy rendesen elsajátítsa a versenydaluk szövegét.
A mesterfodrász persze nem jött zavarba, gondolta, a súgógép majd kihúzza a csávából és senki sem tudja meg, hogy a felkészülése még nem százszázalékos. Két dologgal azonban nem kalkulált zseniálisnak hitt tervében: először is szemüveg nélkül igencsak rosszul lát, így hiába embernagyságúak a súgógépen futó betűk, hunyorogva figyeli a közönség fölé kihúzott óriási paravánt.
Másodszor úgy nézi a szöveget, mint egy első napos hírolvasó, a feje jobbról balra mozog, ahogy követi, és ez a hunyorgással párosítva minden, csak nem észrevehetetlen. A próbán részt vevők igen jól szórakoztak az előadáson, a műsor producere, Illés Gabriella már kevésbé.
– Tamás! Ez így nem lesz jó, hogy meredten bámulod a plafont, hát hogy fog ez így adásban kinézni? – vonta felelősségre a versenyzőt. – Légy szíves, tanuld meg a szöveget, mert ez így nagyon béna. Arról nem beszélve, hogyha táncolni akarsz, kérlek azt a kezedet lengesd, amelyikben nincs mikrofon – tette hozzá határozottan, a haragja azonban nem volt őszinte. Amikor elfordult Tamástól, mindenki más láthatta, ahogy magában kuncog.