SP alig találkozik a lakótársaival

SP mobiltelefonozik.

A Nagy Duettben SP a Viva TV csinos műsorvezetőjét, Iszak Esztert próbálta hétről hétre egyre jobb előadóvá fejleszteni, érzése szerint sikerrel. Éder Krisztián a nem mindennapi lakótársak ellenére szolid életet él. Ugyanis a tinibálványok: Brasch Bence, Fluor Tomi és SP közösen laknak egy budapesti belvárosi lakásban.
A három tinédzser között nincs rivalizálás: SP örül barátai sikerének, például nem irigyli Tomitól a Mizu című gigaslágert, megelégszik azzal, hogy rajongói minden dalát vele éneklik a koncerteken, és "egyenletesen" népszerű.
"A belvárosi lakásba beköltözött hozzánk Brasch Bence is, aki nagyon normális srác, ráadásul már korábban haverok voltunk, úgyhogy nincs semmi probléma, nem zavarjuk egymást. Sokat nem is találkozunk, nekem abszolút pörgésben telnek a napjaim, most fejezem be az egyetemet, sokat dolgozom fotósként, és videoklipeket készítek más előadóknak, s a srácok is eléggé elfoglaltak. Tomit rengeteg helyre hívják zenélni, Bence is suliba jár az éneklés mellett, szóval alig vagyunk otthon." - mondja SP.