Bokorban várják SP-t minden reggel rajongók
Szétszedik a lányok SP-t és lakótársát, Fluor Tomit, akik a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában elárulták: már az otthonukban sincsen nyugtuk. Ha viszont nem reggeliztek a fiúk, még kapóra is jöhet a ház előtti bokor mögül leselkedő rajongótábor.
SP, azaz Éder Krisztián és Fluor Tomi (Karácsony Tamás - a szerk.) két éve lakik együtt, s valahogy tartós párkapcsolatot egyiküknek sem sikerült még kialakítania. Mindkét fiú óriási rajongótáborral bír, s elárulták, van, hogy a kapuban várják őket a lányok.
"Volt rá példa, hogy reggelenként, ahogy kiléptünk az ajtón, rajongók vártak minket a ház előtti bokorban, de ez nagyon jó volt, amikor egyik reggel például éhes voltam, ők meg reggelit is hoztak!" - nevetett SP, aki elárulta: arra is volt már példa, hogy egy lány elájult a koncertjén.

"Szerintem nem konkrétan a személyünk az, ami kiváltja a rajongást, hanem maga a jelenség. Volt már olyan, hogy valakinek eltört a keze, a lába, vagy nekinyomták a szalagkorlátnak, mert akkora volt a tömeg" - magyarázta Éder Krisztián, akihez hasonlóan a Mizu őrület kiváltója, Fluor Tomi sem tudott még komoly kapcsolatot kialakítani a lányokkal.
"Ez nem azt jelenti, hogy nem találkozunk lányokkal, az alkalmi kapcsolatokra nem mondunk nemet. Én a szerelmet keresem, van, hogy elmegyünk ide-oda a lányokkal, de nem a szerelmet találjuk meg" - magyarázta Tomi, akinek évekkel ezelőtt SP is rajongója volt.