Ők ihlették Fluor Tomi Mizu című dalát

Az idei nyár legnagyobb slágerei közé választották az LMFAO nótáját, akiktől állítólag Fluor Tomi is szerezte a Mizu ötletét. A kaliforniai duó imádja a botrányokat és szívesen is mesél azokról.
LMFAO akiktől állítólag Fluor Tomi is szerezte a Mizu ötletét

Immáron a magyar slágerlistákon is megjelent az idei nyár egyik legnagyobb slágerének kikiáltott Party Rock Anthem című szám, melyet egy kaliforniai elektrohop duó, az LMFAO ad elő. A banda egyébként már öt éve létezik, de az igazi siker csak nemrégiben érte el őket, jelenleg tizenhárom országban vezetik a listákat és már a Class FM Top 40-es listáján is előkelő helyre kerültek.
– Azt hiszem, a nőkből merítünk ihletet a dalainkhoz, hiszen ők azok, akik miatt úgy érezzük, hogy jó élni! – mondta a duó egyik tagja, Redfoo egy interjúban, aki társával, SkyBluval együtt szívesen mesél még a kínos pillanataikról is. Az egyik ilyen egy turné során esett meg: SkyBlu összefirkálta a másik zenekar egyik alvó tagjának arcát, aki erre belevizelt egy kólás dobozba, majd hozzávágta.
– Azt hittem, tényleg kóla, úgyhogy megkóstoltam – mesélte nevetve SkyBlu.
Redfoo és SkyBlu egyébként kihagyott egy Grammy-díjátadót, mert kíváncsiak voltak, hogy fest a ceremónia a tévében. Így otthonmaradtak, pattogatott kukoricát habzsolva nézték, hol lehetnének éppen.
Magyarországon egyébként azért is vált ismertté az LMFAO neve, mert néhány hete felröppent a hír, miszerint mindenki kedvence, Fluor Tomi Mizu című számához az amerikai banda Scream My Name című dalából merített ihletet. Az LMFAO szövegében ugyanis szintén szerepel a jellegzetes sor: „Álljunk össze, mint két kicsi legó.”
Fluor azt mondta: nem foglalkozik mocskolódásokkal és szívesen vállalja, hogy a magyar LMFAO-nak hívják, hiszen ez tulajdonképpen bók számára.