Bereczki Zoltán: néha összezörrentünk

Peller Mariann és Bereczki Zoltán népszerű slágereket énekelt A Nagy Duett című televíziós vetélkedőben. Bár zenei ízlésük nem teljesen egyezik, sikerükhöz hozzájárult, hogy mindketten tökéletességre törekednek. A műsorvezető mindig szeretett szerepelni, ám sosem akart énekesnő lenni. Az Operettszínház művésze a rádió gyermekkórusában énekelt, a zeneiskolában hegedült, gitározott, dobolt.
"Hozzám hasonlóan Mariann is kitartó, nem adja fel, ha valami nem sikerül elsőre. Néha összezörrentünk, elsősorban azért, mert különböző módon akartunk megoldani valamit. A cél közös volt, csak másként képzeltük el a hozzá vezető utat. Szerencsére mindketten nagyon sokféle zenét szeretünk. Lehet akár pop, dzsessz vagy klasszikus, valamennyi műfajban akadnak kedvencek. Így választani is nagyon könnyű volt" - meséli Bereczki Zoltán, akinek duettbeli párja, Peller Mariann sokáig várt a dicséretre.
"Zoli sokszor szigorú volt velem, előfordult, hogy úgy éreztem, semmi sem jó neki. Amikor először megdicsért, nagyon jólesett. De erre várnom kellett egy ideig. A műsorhoz mindketten összeírtunk néhány számot, aztán mindig találtunk közös pontot. Zolinak jóval kifinomultabb a zenei ízlése, én inkább a bulikban népszerű, mai slágereket kedvelem."
A musical sztár és a műsorvezető bár a zsűritől a maximális pontszámot kapta, végül az előkelő második helyen végzett A Nagy Duett című televíziós vetélkedőben.