3000 méterről ugrott ki Majka 284 méter helyett

Majka
Majka tízszer olyan magasról vetette mgát a mélybe, mint amiről a fogadás szólt
Mint arról beszámoltunk, Majoros Péter, alias Majka nagyon könnyelmű fogadásba ment bele májusban: egy hónap alatt meg kellett ezerszereznie a bankrollját az Everest Poker számláján. Számszerűsítve: 1 dollárból 1000 dollárt kellett volna csinálnia, s bizony elbukott. Nem sokkal a határidő lejárta előtt még csak 35 dollárnál tartott, s akkor fel is adta az értelmetlen küzdelmet. Beletörődött, hogy bukott. S hogy mi volt a fogadás tárgya? Le kellett ugrania Las Vegasban a Stratosphere szálloda 108. emeletéről, ami 284 méteres magasságot jelent.
 Természetesen nem az ablakon kellett volna kivetnie magát az Everest Poker profijának: a Sky Jump nevű adrenalinbombát kellett volna kipróbálnia, amely egy kontrollált zuhanást jelent, két köté közé kifeszítve. S hogy miért a feltételes mód?
 - Sajnos nem tudom az előzetesen megbeszélt helyszínen teljesíteni a fogadást, mert nem üzemel a Stratosphere-ben a Sky Jump. Azt mondják, néhány napja egy kissé kapatos német eléggé dobálta magát a levegőben, ami miatt érkezéskor kissé összetörte magát. Most biztonsági ellenőrzés miatt két hétre bezárták a szálloda ezen részét - mondta Majka, miután lógó orral kisétált a szállodából. - De nem akarom, hogy azt mondják, nemn teljesítettem a büntetésemet, így amikor átruccanunk Los Angelesbe, kipróbálom Kaliforniában az ejtőernyőzést. 284 méter helyett 3000-ről ugrom. Szerintem az is elfogadható...