A Nagy Duett - Növényi Norbert és Nika esett ki a műsorból

A szövegelfelejtő Növényi Norberttől búcsúzott el A Nagy Duett harmadik adása. Nem ez volt az egyetlen meglepetés, Majka bejelentésétől is tátva maradt a szánk. 
Izgalmas információval kezdődött A Nagy Duett harmadik adása.
"Liptai Claudia cukrász lett, letette a vizsgát a napokban" - jelentette ki Majka rögtön az adás első perceiben. Fésűs Nelly és Berki Krisztián a Bódi család Aranyeső című dalával kezdte a műsort. Szulák Andrea végre érezte a produkcióba befektetett munkát, Kasza Tibor szerint viszont Berki visszafelé fejlődik, az első adásban ehhez képest nagyon szépen énekelt. Markó Robi és Lola a Hungária együttes Multimilliomos Jazzdobos című dalával álltak színpadra.
Péter Szabó Szilviát és Surda bőrébe bújt Pachmann Pétert állva tapsolta meg a zsűri az "A Sad Dio" című szerb dal után, ráadásul Dér Heni szerint a mássalhangzókkal telezsúfolt szöveg is tökéletesre sikerült. Mindhárom zsűritagtól 10 pontot kaptak, és a nézők szavazatai szerint ők kerültek az első helyre.
Keleti Andrea és Peter Sramek United Koktél című dalában Andrea végre táncolhatott, de ennek ellenére nem volt elégedett önmagával. "Jobban beszélsz magyarul, mint ahogy én énekelek”- mondta partnerének, Peter Srameknek.
Rubint Réka és Pintér Tibi a Wellhello és a Halott pénz „Emlékszem, Sopronban” című dalával fesztiválhangulatot hoztak a színpadra, amiben Pintér sajnos nem tudott igazából ellazulni és feloldódni, ez tényleg nem az ő stílusa.
Növényi Norbi pedig néhol teljesen elfelejtette a Pa Dö Dö együttes By By Szása című dalának szövegét, partnere Nika bánatára. Ki is estek. Demcsák Zsuzsa szexi, fehér ruhában, operett dívaként mutatta meg hosszú combjait, sőt, a dupla bokaszalag szakadása ellenére még kán-kánozott is. Pál Dénessel együtt a zsűritől maximális pontszámot kaptak, annak ellenére, hogy a műsorvezetőt agyon cikizték mély hangja miatt.
Kucsera Gábor és Dér Heni remekül szórakoztak és szórakoztattak a színpadon a Vengaboys dalával. Kucsera vagy táncolt vagy énekelt, nagyon viccesre sikerült a műsoruk.
Schobert Norbert és Keresztes Ildikó a Kool & the Gang világhírű, Celebration című dalával eltáncolták és énekelték az esküvőjüket, Norbi immár az ötödiket. A hangulatos produkcióban még az sem volt zavaró, hogy Norbi a női, Ildi a férfiszólamot énekelte. Hevesi Tamás és Kulcsár Edina Tina Turnert énekelt, a Rolling on the river című számot.
„Óriási Las Vegas-i show volt, erre jegyet váltanék ”- összegezte Kasza a produkciót, amit még órákig tudtunk volna nézni és hallgatni. Forrás: Femcafe