A Nagy Duettben is szereplő Tóth Gabi-hajat akarnak a nők

Tóth Gabi és Bencsik Tamara frizuráját követelik a fodrászoktól. Zsidró Tamás elmondta: nem telik el nap a szalonjában, hogy valaki ne akarna az énekesnőkhöz hasonló hajat vágatni.
Extravagáns, rövid, könnyen kezelhető frizurára vágynak a magyar nők – magyarázta lapunknak Zsidró Tamás, aki nemrégiben a nagy érdeklődés miatt Tóth Gabi mellett Bencsik Tamarát is felkérte, hogy legyen márkájának arca.
– Tamara párja, Ádám már éve óta nálam dolgozik, és vitathatatlan a tehetsége. Bámulatos, ahogy félévente új nőt varázsol Tamarából. Gyakran jönnek be a vendégek azzal a kéréssel, hogy Tamara-stílusú hajat szeretnének –magyarázta a sztárfodrász. Az ajánlatnak Bencsik Tamara is rendkívül örült, mint elmondta: büszke párjára, aki az aktuális trendeket mindig követő, ám mégis egyedi frizurát varázsol neki.
– Megtiszteltetés számomra, hogy az én külsőmhöz hasonlót szeretnének maguknak a fiatalok – áradozott a jelenleg élénkvörös hajkoronával pompázó dalos pacsirta, akinek stílusával csak Tóth Gabi fiús rockersörénye veheti fel a versenyt.
– Nagyon különböző a stílusunk Tamarával, de ennek ellenére szerintem szuper a jelenlegi haja. Fontosnak tartom, hogy mindenki merje vállalni a saját stílusát, életkortól függetlenül. Mindig örömmel tölt el, hogy nemcsak fiatal tinilányok, hanem középkorú anyukák is bevállalják a rövid, vagány hajat – osztotta meg véleményét lapunkkal a fiatalabbik Tóth lány.