Itt A Nagy Duett műsorában robbant be a köztudatba Fluor a Mizu című számával

Januárban robbant be a köztudatba Fluor a Mizu című számával, ami azóta letöltési rekordokat döntött meg az interneten. A fiatal rapper élete lassan már a hollywoodi sztárokéval vetekszik.
Ma már alig van olyan ember Magyarországon, aki ne ismerné Fluor nevét. A huszonnégy éves rapper szinte a semmiből rukkolt elő a Mizu című slágerével, aminek januárban a klipjét is elkészítette, és feltöltötte a világhálóra. A videóra azóta már több mint tízmilliószor kattintottak az internetezők, ami egyedülállóan magasnak számít Magyarországon. A Mizu óta Tomi az egyik legkeresettebb popelőadója hazánknak, február óta nincs szabad hétvégéje, annyi helyre hívják fellépni. Nemrég bezsebelte a VIVA Comet Legjobb új előadó, valamint a Bravo Otto Az év felfedezettje, illetve Az év klipje díjait.
Vendége volt Fábry Sándor és Hajdú Péter talkshow-inak, mindkét nagy kereskedelmi tévében előszeretettel szerepeltetik főműsoridőben, még az Irigy Hónaljmirigy is elkészítette a Mizu paródiáját.
Tominak saját, kétoldalas rovata indul hazánk legnagyobb példányszámban eladott bulvár hetilapjában, sőt nemrég az egyik pénzügyi-gazdasági havilap címlapján vigyorgott, aminek hasábjain Hogyan legyünk híresek? címmel a Mizu-jelenségről értekeztek a szakújságírók. Itt írtak többek közt arról is, hogy hogyan lett a fiatal rapper az egyik legnagyobb nemzetközi sportszergyártó cég hazai arca, aminek köszönhetően már nemcsak az ország kirakataiban mosolyog a vevőkre egy-egy élethű Fluor-figura, de hosszú heteken át Budapest egyik csomópontjában egy teljes tűzfalnagyságú Fluor-óriás nézett le a járókelőkre.
Tomi egy korábbi interjújában elárulta, hogy már tömegközlekedni sem tud nyugodtan, annyian jönnek oda hozzá, ezért csak taxival jár. Megkérdeztük hát, hogyan lehet az ilyen hirtelen jött óriási ismertséggel együtt élni.
– Már a taxizás sem egyszerű. Legutóbb a diszpécser kért meg, hogy küldjek a taxissal huszonöt autogramkártyát a kollégáknak. Ezekkel a zsebemben indultam le a droszthoz. Közben végigdedikáltam az utcát, utána pedig a pékséget, ahova beugrottam némi kajáért. Ezért már a taxihoz is úgy időzítek, hogy kicsit hamarabb indulok el otthonról – magyarázta a népszerű előadó, akivel gyakran előfordul az is, hogy turnéja során a benzinkutak shopjában nem engedik kifizetni az eladók a nassolnivalót.
– Egy szórakozóhelyre például csak úgy tudok lemenni, hogyha 15-20 fővel körülveszem magam, mert így jobban elvegyülhetek a tömegben. Vagy ha ismerem a klubtulajt, akkor a VIP-részben bulizom – tette hozzá az ifjú sztár, aki lehet, hogy nemsokára televíziós műsorvezetőként is kipróbálhatja magát, de erről egyelőre nem beszélhet.