Liptai Claudia kifecsegte legnagyobb titkát

Liptai Claudia
Bár a TV2-nél még mindig azt mondják, hogy Liptai csak a Mokkát hagyta ott, kiderült: a Jóban Rosszban sorozatnak is búcsút int, színész kollégáitól már elköszönt.
Két és fél év után szögre akasztja az orvosi köpenyt a dr. Zámori Alexa karakterét megformáló Liptai Claudia – értesült a Bors. A hírek szerint a színésznő, aki a Mokka stábjától már elbúcsúzott, a teljes visszavonulás mellett döntött.
– Az egyik forgatási napon hallottam a színészeket beszélgetni – árulta el a neve elhallgatását kérő informátorunk. – Köztük volt Claudia is, aki a nyári és őszi terveiről beszélt, amelyben nem kap helyet a Jóban Rosszban sorozat. „Ősszel már nem találkozunk, úgyhogy vigyázzatok magatokra, puszi!” – ezekkel a szavakkal búcsúzott a stábtagoktól. Furcsa volt, hogy bár konkrétan kimondta, nem folytatja, senki sem hitt neki. Úgy érzem, hogy a mokkás búcsúját sem veszi senki komolyan, a környezete azt hiszi, hogy pihen egy kicsit, aztán visszatér. De látszik rajta, hogy nagy változáson ment keresztül az elmúlt időszakban. Nem lennék meglepve, ha a totális visszavonulás mellett döntene, érezhető volt rajta, hogy a búcsú nem csupán a nyári szünetre szól – magyarázta Claudia kollégája. Liptai talányos visszavonulása után szárnyra kaptak olyan hírek, hogy a döntés hátterében magánéleti ok áll: a színésznő testvért szeretne szülni Pankának, de a gyermekáldásról még a közvetlen kollégái sem hallottak.
– Arról nem tudunk, hogy terhes vagy hogy gyermeket tervezne, de ez sincs kizárva, mert nagyon komolynak tűnik az új kapcsolata.
A Jóban Rosszban producere biztos benne, hogy a sorozat folytatásában sem kell nélkülöznie Liptait.
– Claudia most is forgat a hónap végéig, amikor leáll a munka a stúdióban. A nyári szünet után, ősszel pedig folytatja Alexa megformálását a sorozatban. Zámori doktornő alapkarakter, és az is marad – nyilatkozta Nagy Tamás, a sorozat producere.
Az mindenesetre biztos, hogy a széria nézői még sokáig láthatják a színésznőt a Csillagvirág Klinikán, mert a részeket hetekre előre leforgatják.
Liptait tegnap sikerült ugyan elérnünk, de elfoglaltságra hivatkozva megszakította a beszélgetést.