A Nagy Duett Iszak Eszter elismerte, Ákossal randizik

Iszak Eszter és Dobrády Ákos
Iszak Eszter és Dobrády Ákos randizik. Ezt egyikük sem cáfolta, miután Balaton-parti csókcsatájukról fotók készültek. Hosszú ideje az énekes az elsô férfi, aki megdobogtatja a modell szívét.
Iszak Eszti nem túl szerencsés mostanában. Gyakorlatilag magánéletének minden fontos epizódja napvilágra kerül, bármi történik vele, egy kósza fotós megörökíti. Miután szakított Istenes Bencével, a Bors lesifotóinak köszönhetően tudta meg, hogy exe VV Anikót is elcsábította. Néhány nappal később egy buliban mégis felmelegítette kapcsolatát az RTL Klub műsorvezetőjével. „Természetesen” erről is készült fénykép. A dubajozás első híres áldozata is a VIVA Tv műsorvezetője, aki szintén járt az Emirátusokban, de amikor kiderült a számára, hogy mi folyik kint, hazamenekült a közel-keleti országból. Most pedig itt a vadonatúj magánéleti hír: Eszter összejött Dobrády Ákossal – természetesen képekkel dokumentálva. A Nagy Duett zsűritagja és a műsor egyik versenyzője a Balaton Soundon bukott le: az éjszaka leple alatt váltott forró csókokat a tóparton, amit a Best fotósa megörökített. Az énekes és a műsorvezető a Borsnak elismerte, hogy néhány hete valóban randizik, s úgy fest, akár még szerelem is lehet a dologból. – Ákossal A Nagy Duettben ismerkedtünk meg, de csak mostanában kezdtünk el találkozgatni. Az elmúlt hónapokban sok valótlanság jelent meg a magánéletemről, több kollégámmal is összehoztak teljesen alaptalanul. Mióta Bencével szakítottunk, még randizni sem voltam senkivel, Ákos az első férfi, aki hosszú idő után tényleg megdobogtatta a szívemet. Még nagyon az elején járunk, ezért egyelőre nem szeretnék többet mondani. Majd az idő eldönti, hogyan alakul a kapcsolatunk – mondta el a VIVA műsorvezetője, Dobrády Ákos pedig azt is leszögezte, szó nincs arról, hogy hűtlen lett világsztár barátnőjéhez.
– Emiliával már jó ideje nem vagyunk együtt, így megcsalásról szó sincs. Eszter nagyon kedves és szép lány, és valóban alakul közöttünk valami, de egyelőre nem szeretnék semmit mondani erről – zárta rövidre a TNT sztárja.