A Nagy Duett.

A Nagy Duett.


Szinte már természetesnek vehetjük, hogy amint az egyik kereskedelmi csatorna elindít egy műsort, a konkurens adó máris előlép egy hasonló jellegű termékkel. Eddig a Csillag Születik ellenfele a népszerű Megasztár volt, de tavaly az X-Faktor ellen már bevetették. Idén a TV2 egy új zenés műsor segítségével próbál nézettséget szerezni a az RTL-es tehetségkutató ideje alatt, ez lesz A Nagy Duett.
Itt nem új sztárokat ismerhetünk meg, hanem már ismert zenei tehetségek fognak énekelni más területek hírességeivel. Lényegében amolyan Szombat esti láz stílusú sztárvetélkedőről van szó, csak itt nem a táncé, hanem a zenéé a főszerep. A műsort a TV2 ügyeletes háziasszonya Liptai Klaudia vezeti természetesen, de ezúttal nem Till Attila sziporkázik majd mellette, hanem Kovács Áron (Sztárok a fejükre estek, Áll az alku). Miért nem Till Attila? No nem azért mert kirúgták, ő is ott lesz a show-ban, mint “versenyző”.
Annyi már tudható, hogy a rapper fenegyerek Ganxsta Zolee a színésznő és műsorvezető Orosz Barbarával (Talpig nő) fog nekivágni a vetélkedőnek.

Természetesen a A Nagy Duett “laikus” tagjai igyekeznek elsajátítani az éneklést. A műsorban magyar és angol slágerek lesznek hallhatóak. Minden adás végén elköszönünk egy-egy párostól, a kiesők személyét a zsűri és a nézők dönthetik majd el.