A Nagy Duett a TV2 új műsora!

A Nagy Duett a TV2 új műsora!
A TV2 új zenés műsort indít tavasszal. A Nagy Duett című műsorban hírességek és ismert énekesek alkotnak párokat. A pletykák szerint Éder Krisztián (SP), Tóth Gabi, Zalatanay Sarolta, Till Attila, Ganxsta Zolee, Orosz Barbara biztosan versenyezni fog. A műsort a tervek szerint Liptai Claudia vezeti majd.

A Nagy Duett című műsor áprilistól szombatonként jelentkezik élő show-val. A műsor várhatóan az RTL KLUB visszatérő műsorával a Csillag Születikkel fog egy időben menni.

Mivel a névsor még nem teljes, így nem kizárt, hogy felbukkan a névsorban Szinetár Dóra vagy Bereczki Zoltán, esetleg Feke Pál. Hiszen ők mind duetteztek már a TV2 Megasztár című műsorában. Sőt Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán Musical Duett lemezei sorra döntötték az eladási listákat, így igazán jó ötlet lenne a műsorban is látni őket. Mivel Liptai Claudia műsorvezető partnere se ismert, így Bereczki Zoltán neve a műsorvezetők között is felmerülhet, hiszen nem áll távol tőle a műsorvezetés. A fejleményekről természetesen beszámolunk majd.