Milliókat bukik a Nagy Duett műsorvezetője.
Élete egyik nagy dilemmája előtt áll Majoros Péter. Tévés és pókerkarrierjének legfontosabb állomásai ugyanis ütköznek egymással.
Majoros Péter, azaz Majka élete egyik legnagyobb dilemmája előtt áll. Pókeres és televíziós karrierjének legfőbb állomása ugyanis egy időpontra esik, így választania kell. Az Everest Poker One monte carlo-i versenye ugyanis egybeesik
A Nagy Duett egyik élő adásával. A közel kétmillió forintos nevezési – és szállásköltséget már kifizette a szponzor, így a helye biztosított a versenyen, ahol garantált egymillió euró az összdíjazás. Majka millióknak inthet búcsút, ha nem utazik ki a versenyre.
„Az egy dolog, hogy még soha nem ültem asztalhoz a pókeresek Mekkájában, de az egészben mégis az a legrosszabb, hogy ennek a közel 300 millió forint összdíjazású versenynek a legideálisabb a felépítése, sokkal barátságosabb és kisebb a mezőny. Nem ördöngösség a legjobbak közé kerülni, ahol már fix a több millió forintos nyeremény” – gyötrődik a TV2 műsorvezetője.
„Tulajdonképpen büszkének kéne lennem, hogy két álmom válik valóra, kár, hogy egyszerre. Nagyon nehéz a döntés, nem tudom mit válasszak." - mondta A Nagy Duett műsorvezetője, aki már nagyon várja, hogy elinduljunk a TV2 élő showműsora.