A Nagy Duett TV2 –  vadonatúj élő showműsor!
Vadonatúj élő showműsorral jelentkezik áprilistól a TV2! A Nagy Duettben sokat próbált énekesek és dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra.
Amatőr és profi énekesekből álló sztárpárok adnak számot tudásukról hétről-hétre a TV2, A Nagy Duett című műsorában. Az énekesek produkcióit a zsűri és a nézők együttesen bírálják el, adásonként elbúcsúztatva a leggyengébbnek ítélt duót. A két műsorvezető: Liptai Claudia és Majoros Péter Majka!
A Nagy Duett szereplőinek teljes névsorát egyelőre még homály fedi, ám néhányuk kiléte már ismert: Tilla Tóth Gabival, Orosz Barbi Ganxsta Zolee-val, Harsányi Levente Szekeres Andriennel alkot párost és készül hétről-hétre, hogy ők legyenek a legjobbak! A színen feltűnt már SP és Rákóczi Feri is, vajon mellettük ki száll harcba? Hajdú Péter napok óta a próbára edzi a hangszálait, amivel igencsak megviseli családja idegrendszerét, az ő partnere Zoltán Erika lesz.
Hogy meddig jut el a versenyben a Frizbi szorgosan skálázó házigazdája, csak a nézőkön és a szigorú zsűrin múlik. Az mindenesetre már most elmondható, hogy nem mindennapi versengésnek lesznek szemtanúi azok, akik tavasszal a TV2-t választják!